Icerige atla
Extraloob

Super Scrool Series x3 :)

· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme
F
ForEverTurk OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Attack Raiting,Moving speed ve parry ratio 100% tahminimce bide zerk scrool var 100% dolduran yokmu daha baska verin hepsinden bana ben kullanırım seve seve.
Ama benim istedegim item bi dusmedi gitti Gm ver artık su pandora ile monster scroolu pray:
Ps: şimdilik bunlarada sukur diyelim Tsk. Snow Flakeler ❤️
11 Yanıt
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
oncelıkle hayırlı olsun da pandora ne oluyor ne işe yarıyor ?
F
ForEverTurk OP ⭐ 17y
Sağol.Pandora bastıgın zaman basan kişinin lvline gore değişiyo surekli strong moblar cıakrtıyo ve bu mobların içinden yuksek miktarda para item vb. seyler cıkıyo.
Youtubeda aratırsan videolarına bakabilrsin.
Ps: Bn bi tane koyuyorum en sevdigim videolardan birisidir pandora ile gayet guzel bi video.

http://www.youtube.com/watch?v=r2JM2S8uO64
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
Sağol.Pandora bastıgın zaman basan kişinin lvline gore değişiyo surekli strong moblar cıakrtıyo ve bu mobların içinden yuksek miktarda para item vb. seyler cıkıyo.
Youtubeda aratırsan videolarına bakabilrsin.
Ps: Bn bi tane koyuyorum en sevdigim videolardan birisidir pandora ile gayet guzel bi video.

http://www.youtube.com/watch?v=r2JM2S8uO64

ACIKLAMAN ICIN TSKUR EDRIM
C
chipshajen ⭐ 17y
hayırlı olsun ben 2 tane çıkardım 3 yolda ^^
E
exotic ⭐ 18y
bana bi monster bide %100 speed çıkmıştı
_
oncelıkle hayırlı olsun da pandora ne oluyor ne işe yarıyor ?

pandora's box basınca ılk olarak 8 lvdan baslayıp basananım lvına kadar bazı canavarların strongları cıkıyor partıde kac kısı ısenız okdar strong mob cıkıyordu 5 kısı ısenız 5 ;8 iseniz 8.. bunlardan bir kaç k cıkıyo onceden global düşüyodu bunlardan 😄
I
kardes peki bunlar nerden cikio bu scrollar ???
B
bela41 ⭐ 17y
Bunlşar nerelerde çıkıyo
Time4Todie
Time4Todie ⭐ 17y
Bunlşar nerelerde çıkıyo

zekana ve mantığına hayranım bu kadar zaman eskiye ait konuyu bulamabilmen alkış gerektiriyor.
E
Extrowe ⭐ 16y
Pandora çok dehşet bişe arkadaşlar 3tane 50 level char yapmıştı pandorada kısa bir sürede 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: