- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Attack Raiting,Moving speed ve parry ratio 100% tahminimce bide zerk scrool var 100% dolduran yokmu daha baska verin hepsinden bana ben kullanırım seve seve.
Ama benim istedegim item bi dusmedi gitti Gm ver artık su pandora ile monster scroolu pray:
Ps: şimdilik bunlarada sukur diyelim Tsk. Snow Flakeler ❤️
Super Scrool Series x3 :)
· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
oncelıkle hayırlı olsun da pandora ne oluyor ne işe yarıyor ?
Sağol.Pandora bastıgın zaman basan kişinin lvline gore değişiyo surekli strong moblar cıakrtıyo ve bu mobların içinden yuksek miktarda para item vb. seyler cıkıyo.
Youtubeda aratırsan videolarına bakabilrsin.
Ps: Bn bi tane koyuyorum en sevdigim videolardan birisidir pandora ile gayet guzel bi video.
Ps: Bn bi tane koyuyorum en sevdigim videolardan birisidir pandora ile gayet guzel bi video.
http://www.youtube.com/watch?v=r2JM2S8uO64Sağol.Pandora bastıgın zaman basan kişinin lvline gore değişiyo surekli strong moblar cıakrtıyo ve bu mobların içinden yuksek miktarda para item vb. seyler cıkıyo.
Ps: Bn bi tane koyuyorum en sevdigim videolardan birisidir pandora ile gayet guzel bi video.http://www.youtube.com/watch?v=r2JM2S8uO64
ACIKLAMAN ICIN TSKUR EDRIM
C
chipshajen
⭐ 17y
hayırlı olsun ben 2 tane çıkardım 3 yolda ^^
bana bi monster bide %100 speed çıkmıştı
_
_JanissarY_
⭐ 18y
oncelıkle hayırlı olsun da pandora ne oluyor ne işe yarıyor ?
pandora's box basınca ılk olarak 8 lvdan baslayıp basananım lvına kadar bazı canavarların strongları cıkıyor partıde kac kısı ısenız okdar strong mob cıkıyordu 5 kısı ısenız 5 ;8 iseniz 8.. bunlardan bir kaç k cıkıyo onceden global düşüyodu bunlardan 😄
I
imPuRe_Kinq
⭐ 18y
kardes peki bunlar nerden cikio bu scrollar ???
Bunlşar nerelerde çıkıyo
Time4Todie
⭐ 17y
Bunlşar nerelerde çıkıyo
zekana ve mantığına hayranım bu kadar zaman eskiye ait konuyu bulamabilmen alkış gerektiriyor.
Pandora çok dehşet bişe arkadaşlar 3tane 50 level char yapmıştı pandorada kısa bir sürede 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap