Icerige atla
Extraloob

Super Hider - Hide My Window (Resimli Anlatım)

· 24 Yanıt · 4.6K görüntüleme
R
redclous OP ⭐ 18y
Evet arkadaşlar bu forumda ilk paylaşımım olacak. İnşallah memnun kalırsınız.
Bu program sayesinde sadece Silkroad değil istediğiniz her uygulamayı,belirleyeceğiniz kısayol tuşları ile anında gizleye biliyorsunuz.

- Resim Silinmiş.

Programı kurun ve crackleyin.
1-İlk olarak programı çalıştırın,sonra gizlemek istediğiniz uygulamayı çalıştırın ve filtre kısmına ekleyin.
2-Tuş kombinasyonlarını ayarlayın .
3-Tuş Kombinasyonunu kulanarak uygulamayı gizleyin 😎

Buradan indirebilirsiniz

Rar Şifresi : www.extraloob.com

Tarama sonuçları :
http://www.virustotal.com/tr/analisis/875b07f18e26c8a81e0c59d5f703eecd3303846d0e4b06b29f540ddd46f58fff-1244113707

Not : Alıntı değildir.
24 Yanıt
C
Cod3R ⭐ 17y
tSkler qüzeL PayLa$ım oLmu$ Özellikle Ram Sıkıntısı Olanlar iCin.
T
TwiLighT ⭐ 18y
Bu sro hider falan değil yahu 😄 bütün programları gizleyebiliyor anladığım kadarıyla 🤔
A
Agilla ⭐ 18y
bu programı kısaca ben açıklayım açık olan herşeyi gizleyebilirsiniz gösterebilirsiniz Program sadece sro_clienti degil herşeyi saklar ve gösterir 😊
R
redclous OP ⭐ 18y
Sadece başlıkta sro hider dedim ki, sro hider arayan arkadaşlara bir katkım olsun.

Evet konuda da belirtim istediğiniz uygulamayı gizleye bilirsiniz. İnternet explorer sayfasını bile gizliyebiliyorsunuz 😎
A
Akaryakit ⭐ 17y
Emeğine sağlık dostum gerçekten güzel bir program ama deyişik bottaysa oyun program işe yaramıyor
R
redclous OP ⭐ 18y
Emeğine sağlık dostum gerçekten güzel bir program ama deyişik bottaysa oyun program işe yaramıyor

Bu programı faal bir şekilde kullanıyorum biri botta olmak üzere çift char açıyorum şu ana kadar da bir problem yaşamadım .
M
mehmetii ⭐ 18y
Teşekkürler bende bir deniyim.. 😊

Crack'i açarken mmtrack.dll hatası verdi. 😄 İnternette de yok yav bu dll.. 😄
R
redclous OP ⭐ 18y

Crack'i açarken mmtrack.dll hatası verdi. 😄 İnternette de yok yav bu dll.. :D

crack i açmayacaksın arkadaşım,programı kurduğun klasördeki exe ile program kapalı iken değiştireceksin.
M
matilda ⭐ 18y
Teşekkürler hemen indiriyorum çok işime yariyacak 😊
T
TwiLighT ⭐ 18y
Programı indiren arkadaşlardan biri tekrar upload edebilir mi? 🙄
S
link ölü en kısa zamanda link deyiştir arkadaşım yoksa konunu kilitlemek zorunda kalacaz

iyi günler
R
redclous OP ⭐ 18y
Lİnk Yenilendi
D
supper teşkurler
D
arkadaşlar bu hider bilgisayar açılır açılmaz karşıma çıkıyor nasıl halletcem 😞
R
redclous OP ⭐ 18y
arkadaşlar bu hider bilgisayar açılır açılmaz karşıma çıkıyor nasıl halletcem :(

Başlat>Çalıştır> " msconfig " yaz çıkan pencerede başlangıç sekmesinde hidewin'i bul kutucuğun işaretini kaldır uygula de,bir daha karşına çıkmaz.

Bu arada işlerim çok yoğun olduğu için foruma fazla giremiyorum linki yenilemekte geç kalmış olabilirim. Lütfen kusura bakmayın 😳
F
ben ayarlayamadım filtere attım sonra ne yapcam?
F
yardım
H
hasansev ⭐ 17y
linki değiştirir misin bu prog bana çok lazım olck

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: