Icerige atla
Extraloob

Super Classico

· 25 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Super Classico

- Resim Silinmiş.

Dünyanın en büyük derbisi bugün şu anda ntv spor ekranında canlı yayında, derbiyi sizce kim kazanır ?
25 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Boca Juniors FTWWW 🤘
M
Mojito ⭐ 18y
Hacım eğer dövüş olmazsa bi heyecan olmaz 😜
A
Boca Juniors diyim.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ufak bir bilgi vereyim ; real madrid & barcelona mücadelesi ise el classico olarak adlandırılır 🕵️
P
Prada ⭐ 19y
Dale Boca!!

A
Absence ⭐ 19y
Boca
P
Prada ⭐ 19y
Dünya çapında meşhur gerçek bir rekabettir.. Ülkemizdede genelde Fenerbahçeliler Boca , Gs liler River plate sempatizanıdır.. Istisnalar olabilir ama geneli bu yöndedir 😎

Şı Martin Palermo benim Fener formasını giymesini istediğim tek adamdı.. Hayallerimin Forveti getiremediler bir türlü yaşlandır artık ama artist hala ^^
A
Absence ⭐ 19y
Dünya çapında meşhur gerçek bir rekabettir.. Ülkemizdede genelde Fenerbahçeliler Boca , Gs liler River plate sempatizanıdır.. Istisnalar olabilir ama geneli bu yöndedir 8)

Boca renk yönündende Fenerbahçe ye benziyor zati
Ayıca Boca ''halkın ve fakirliğin'' sembolüdür River ise ''Milyonerler takımı'' olarak adlandırılır

Yine kanlı bir derbiye sahne olan 1993'te river'ın 2-0 kazandığı maçtan sonra bocalı taraftarlar 2 riverlıyı öldürür ve tv kameralarına "şimdi eşitlik sağlandı" derler
E
El Verano ⭐ 18y
Boca Juniors`in almasi gerekir.
En azindan benim iddaa kuponunun sagligi icin onemli.lol
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bizim derbiler yanında halt yemiş olup , her izlediğimde ayrı zevk aldığım takımlardır 2side. Maçı izleyemiyorum ne yazık ki ntvspor a bişeyler oldu çekmiyor lanet olası kanal xD ama hala gol yok , umarım Boca kazanır , her zaman daha sempatik gelmiştir bana Boca.
[ek #12654]
E
El Verano ⭐ 18y
42' 401 Boca Juniors 0 - 0 River Plate
1.80 oran gayet iyi. 😊
F
fatihy93 ⭐ 18y
Super Classico

- Resim Silinmiş.

Dünyanın en büyük derbisi bugün şu anda ntv spor ekranında canlı yayında, derbiyi sizce kim kazanır ?

Normal NTV'de veriyormu?
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Normal NTV'de veriyormu?

hayır sadece ntvspor
[ek #12654]
P
Prada ⭐ 19y
Martinnnnnnnn Palermooooo ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Martinnnnnnnn Palermooooo ^^

🤘 🤘 🤘
E
El Verano ⭐ 18y
Iste bu be... <3
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
gallardo attı 1-1 awwww

maç başlamadan önce palermo ile gallardo konuştular şimdi oyunda ikiside birer gol attı iyimi :S
J
Journalist ⭐ 19y
River plate kazansın bence ama boca daha iyi 🍿
S
Stephanos ⭐ 19y
berabere bitti sanırım?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: