Silah ararken karşılaştım .. Resmini çekiyim dedim 😄
- Resim Silinmiş.
Süper bir 9DG +7 spear ^^
· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Gayet Güzel Üzerinde biras daha calısılarak çok güzel bir oyuncak olabilir 😄
mag %100^^
mag %100^^
sadece +7 ve mag % 100.
reinforce'lar sıfır, blue basmaya korkmuş sahibi :))
reinforce'lar sıfır, blue basmaya korkmuş sahibi :))
Çokta abartılacak bir silah değil sadice +7 bence.Adam galiba hurra basmış şans eseri tutmuş 😄
Olsun benim böyle bir silahım olsa bırakn + basmayı yada phy reinforce sheild ile bile değiştirmem 😁
+7 der ötesini tanımam onu da kullandık sırada gaia'da +9 var yakında alacağım 😜
imzamdaki 88 lvl spear'ın silahı ile bu spearı bi karşılatır bakalım,sence hangisi daha iyi ? 😄
9dg, gelmeden _A_R_E_S_ ile lv 72 (mag.%100) sword kullandım.hatıra olsun diye satmadım hala, iRuLe'un storage'da duruyordur 😊. Bi ara girersem resim atayım. 😊
9dg, gelmeden _A_R_E_S_ ile lv 72 (mag.%100) sword kullandım.hatıra olsun diye satmadım hala, iRuLe'un storage'da duruyordur 😊. Bi ara girersem resim atayım. 😊
Oha senin spear ile neredeyse aynı vuruyor .. 😊
Ps: Bir ara bu chara taliptim lakin alamadım süper bir char olmuş 😊
Ps: Bir ara bu chara taliptim lakin alamadım süper bir char olmuş 😊
A
aragorn1905
⭐ 18y
güselmiş
imzamdaki 88 lvl spear'ın silahı ile bu spearı bi karşılatır bakalım,sence hangisi daha iyi ? 😄
9dg, gelmeden _A_R_E_S_ ile lv 72 (mag.%100) sword kullandım.hatıra olsun diye satmadım hala, iRuLe'un storage'da duruyordur 😊. Bi ara girersem resim atayım. :)
Sen terminatör'sün orası ayrı ama bu spearda güzel 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 108 LVL SPEAR NUKER 2 AY VIP DEST +7 SET 12 DG LEGEND +7 SPEAR ARACI AKINCILAR GUİLD MASTERI DENIZ OLUCAKTIR... Wts 102lvl spear vipsiz 10dg sun +12 spear +7 sun set +7 acc set wheelli. Bir Nine we Bir Gencin Çektiği Süper Komik Bir Dans Wtb 104 S/s +7 WTT +7 Blade WTT +7 Spear (Sw2) Yine ben ve yine bir +7 pre siz lucky siz ( 98+7)