http://www.youtube.com/watch?v=jykmfSs8 ... ed&search=
bence harıka parlıyo..! Yorumlarınızı Eksik Etmeyin
Tek İsteGim Sadece Bir Tesekkur Exclamation Exclamation
Şuna Bakar Mısınız Nasıl Parlıyo + Kaç Oldugunu Bılen Var Mı
· 28 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
disco ışıkları gibi yanıp sönüyo yuh one öle tşk
evet gerçekten mukemmel ben o adamı nerden gorsem tanırım Very Happy ayrıca tskkurun ıcın saol
64+21 yazmış adam
pk2 Mr. Green
harbi ha bende şimdi 500 lwl yazcam çarın lwlsine Very Happy bakan bi daha bakcak Very Happy
suc bende deıl ben yapmadım youtub da buldum ama keske bole parlayan bı silah olsa ne kadar gusel olur demı
bu vidonun aynısı vardı zaten bu forumların içinde
eger aynısı varsa screenshot & video bolumune koysalardı dogru yerı burası Exclamation Exclamation Exclamation dolayısıyla bu bolumde ben bole bırsey gormedıgım ıcın sızlerle paylasmak ıstedım
N
NephilimAngel
⭐ 19y
sen takma kafana onlaı güzel video
Tşkkur ederim mc55filiz
lunapark gibi mubarek Razz Razz Razz Razz
lunapark gibi mubarek Razz Razz Razz Razz
supersın yhaa Very Happy Very Happy Mr. Green Mr. Green
+225 dıyo adam
walla bılmıorum herkes bısey dıo Very Happy ... ama +225 olmayacagı kesın belkı +25 yazcaktır
arkadaslr bole oluyomu acaba +21 varsa kımde var manyak bısey onu gorunce dıscoda sandım kendımı Very Happy paylasım ıcın tsk bu arada 😊
Bak videoyu yayınlayan adam ne demiş : sure one fake more ^^
arkadşlar duyduguma gore olympus serverında bır blader char da daha varmıs bole bır sılah adamda +20 varmıs sılahı arkdaş stallda gormus ve ustunde 9 astral immortal vs vs basılıymıs parlıyısı ıse aynı vıdeodakı gıbı..
Bir arastırmama dayanarak soyluorum sılkroad da en fazla +22 oluyormus joymax soluor bunu... benle deıl joymax la tartısın yoqh canım daha neler vs vs Cool Laughing Laughing
Bir arastırmama dayanarak soyluorum sılkroad da en fazla +22 oluyormus joymax soluor bunu... benle deıl joymax la tartısın yoqh canım daha neler vs vs Cool Laughing Laughing
Harika bişi extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap