Icerige atla
Extraloob

SuN Guildi Sohbet & Başvuru bölümü. [ Emyln ]

· 3 Yanıt · 1.6K görüntüleme
K
KralYemre OP ⭐ 18y
Selam ben persiadan Emyln 😉 SuN guildi +76 tüm herkesi bekliyor. Yapmanız gereken tek şey bana ve ya yetkili bir kişiye Pm atmak 👍

Ayrıca tüm SuN guildini bu başlık altında görmek istiyoruz 🍺
3 Yanıt
D
destan78 ⭐ 18y
Emre sen buraya gelirsinde ben gelmezmiyim 😜 Persia serverında oynayıpta guildim yok diyen arkadaşlar guildimize sizleride bekleriz.Ama guilde girmeden önce şu şartları geçmeniz gerekecek;
1-Adam gibi adam olacaksınız
2-Bu oyunu oynarken zevk alacaksınız oyundaki diğer oyuncuları aşağılayarak küfür ederek değil
3-Saçma sapan bir türkçe konuşuyorsanız biz sizi anlamayız anlayan kişilerin yanında olmanız daha makbul
4-Guildimizde ve unionumuzda yerli yabancı bir çok arkadaşımız var yabancı olanlarla iyi geçinmeyi kabul ediyorsan
5-Önce guild sonra unionla işbirliği içinde olmayı ufak kusurları kavgaları gözardı etmeyi kabul ediyorsan
6-Gel yanımıza dediğimizde abi abla pre var adanalı başladı kız arkadaşımla gezicem gibi bahaneler uydurmayacaksan(gel dediysek bir sebebi vardır)
7-90-100 lvl olup sırtını dönüp gitmeyeceksen,
8-Guildte konuşulanları özel isimleri globalle ya da başka yerlerde dedikodu niyetine kullanmayacaksan,başkalarına muhbirlik yapmayacaksan
9-Guildinde ki tüm arkadaşlarını benimseyecek koruyacak kollayacaksan
10-Bazı kendini bilmez sanal kimlikleriyle kendilerini kral zanneden komik ve acınası insanları gözardı edip yoluna devam edeceksen.
Aramızda seninde yerin var 😊
J
janjan ⭐ 17y
🤘 Ben Persiadann derKonig Tüm server ve Persiadaki guiltlere Selam 🤘
🍺 🍺 🍺 🍺 🍺 🍺 🍺 🤤 🤤 🤤

🎅 UMUT(derKonig)UMUT 🎅
🙏 PERSİA :b[download]u[/download]ddha:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: