Icerige atla
Extraloob

SUN 70+5 honur sun

· 26 Yanıt · 2.7K görüntüleme
F
flomax OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

İlk olarak ben bu silahı almak için 2,5 ay zaman harcadım gece gündüz...
Bu repair olayı hakkında açıklama yapayım;şimdi arkadaşlar silahın blularda en altta gördüğünüz available number of repair 6 times,silahın tamir hakkıdır.İlk aldığımızda bu bize 5 olarak veriliyor,benimde alanıp kulllanana kadar hiç bir bilgim yokdu bu repair hakkında.deneme amaçlı 10 honur puanla alınan bişey var ondan alıp basdım repair hakkı 6 oldu, gittim tamir ettim silahı 5 e düşdü sonra bidaha aldım basdım 6 oldu,yani sonuc olarak 10 honur puanla repair yapabiliyorsun ve buda hiç sorun değil.Asıl büyük bir sorun var :))

silah kasaya konmuyorrrr bu ne demek sizce ?? charı bota bırakamıcaksınız demek Sad(((( nedenmi, çünkü bot bir günde onun repair hakkını bitirir :)) tabi bunla ilgili işe yarar çok güzel çözüm buldum, burda onu anlatmayacağım eğer içinizde biri alır ise özel olarak bulduğum çareyi onla paylaşırım..

academy ile ilgili sorularınız için aege serverın da zorbeyx pm atınız,sorunuzu sorun sadece cevap veririm diğer türlü sohbette cevap alamazsınız Sad(

Not= aynı ss ler ve yazıyı başka bir forma daha ekledim ,alıntı çalıntı laflarına karşı bunu yazmakda fayda görüyorum
26 Yanıt
L
Lagroad ⭐ 19y
ben şöle duymuştum durability bitince honor la alıyomuşşun yeileme
J
jelibon ⭐ 19y
yaw bunların avrupa itemleri var mı? ben görmedim de ondan sordum xD
U
Züpper Bir Silah saol
K
Kanya ⭐ 18y
honor sun'a nasıl + basılabiliyor ki ? Confused
R
Romeo_ ⭐ 19y
Helal olsun bu bladeye aldıgın ve bu bluelerı bastıgın ıcın
B
bannedddd ⭐ 19y

yaw bunların avrupa itemleri var mı? ben görmedim de ondan sordum xD
Yok. popcorn
K
Kanya ⭐ 18y
ayrıca 70 lv sun nasıl oluyor Very Happy
R
recon ⭐ 18y
Güzel miş:D
T
Torquel ⭐ 19y
bunu sadece pwpde kullan.
T
HElal olsun ark.
süper bi silah gerçekten hak ettiğin belli umarım +7 veya daha fazla da yapabilirsin
W
WarG0d ⭐ 19y
arkadaşım tebrikler almışsın bende bugün honor bow alıyorum..

bankaya koyulmazsa dediğin gibi bot repair i bitirir. ne yapıcaz acaba öm den söylermisin. ?
M
Marinero ⭐ 19y
güzel Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
şimdi bu silahı sürekli 10 honor point ile durabilty sini yeniliyebiliyoruz dimi yani 0 olunca tamir ettirme hakkı yeniden o durabilty stoneden basabiliyoruz dimi silah gitmiyo
R
Redefine ⭐ 19y
Paylaşım için Saol.
A
phy 1075 mı :S benım bladem +7 phy %80 1120...Ama Olsun Seklı Guzel
C
CWsaila ⭐ 19y
Şu bulduğun careyi anlat bizde alınca apışmayalım pet'emi koydun kasaya bırakılmıyor dedin Question
P
Poker Face ⭐ 19y
nasıl yapılıyo bu honor
Q
Quattro ⭐ 19y
hocambu kadar honoru nasıl kastın bırazda bilgi versene blade eminim okadar honor puan kasmak çok zordur...
I
iwontcry4u ⭐ 19y

ayrıca 70 lv sun nasıl oluyor Very Happy

60+ san git bankaya honor itemse tıkla görürsün ....... detective

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: