benim çözümüm number of repair 0 a düşene kadar kasmak ve ondan sonra sun almadan önceki kastığımız silahla kasmak , sun u kullanmamak . Böylelikle bot sun u repair edemeyecek ... Ne zaman silah yanarsa gidip 10 honor pointe bir tane alıp tamir ettiririz böylelikle botada rahatca koyarız ^^
SUN 70+5 honur sun
· 26 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
phy 1075 mı :S benım bladem +7 phy %80 1120...Ama Olsun Seklı Guzel
O nasıl oluyor benim +7 glavie phy%61 1011 senin blade nasıl 1120 oluyor anlamadım ... SS koyarmısın
bnm +7 %80 phy atagı 1225 =) ama bi problem war bnmki crossbow Twisted Evil Twisted Evil
phy 1075 mı :S benım bladem +7 phy %80 1120...Ama Olsun Seklı Guzel
O nasıl oluyor benim +7 glavie phy%61 1011 senin blade nasıl 1120 oluyor anlamadım ... SS koyarmısın
kısaca sallıyor..
benim çözümüm number of repair 0 a düşene kadar kasmak ve ondan sonra sun almadan önceki kastığımız silahla kasmak , sun u kullanmamak . Böylelikle bot sun u repair edemeyecek ... Ne zaman silah yanarsa gidip 10 honor pointe bir tane alıp tamir ettiririz böylelikle botada rahatca koyarız ^^
Evet arkadaşa katılıyorum.. Fakat:
silahı aldığın zaman 5 repair veriyor. biz onu 0 yapana kadar kasıcaz pvp yapıcaz vs. sonra 0 olduğu zaman zaten bot repair yapamıyor.. Normal kendi silahımızla kasıcaz. pvp yaparken sunla yapıcaz. Eğer durability i biterse bankadan bir daha alıcaz.. bu kadar basit..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap