Icerige atla
Extraloob

Sultan Papağanı

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
X
Xperyon OP ⭐ 15y
Arkadaşlar Female Sultan Papağanı satan varmı en az bir yaşında olup en fazla iki yaşında olucak kesinlikle dişi ama 😊
16 Yanıt
L
Lordzek ⭐ 16y
Adam srodan çıkmış galiba Female Sultan Papağanı nedir 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
bende var ama seti garment sorun olurmu? Ayrica ff da degil konusamiyor zaa xd
C
Canova ⭐ 17y

😜
lemonade
lemonade ⭐ 17y

:P

Haha çok kastim saçma biseyler ciksin diye belli oluyomu o kadar 😆
C
Canova ⭐ 17y

:P

Haha çok kastim saçma biseyler ciksin diye belli oluyomu o kadar 😆

Eh azıcık 😜
S
SmtKrmn ⭐ 14y
Yavru satan varsa erkek alabilirim sultan papağanı 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
zaa xD bozmuş özgürcüm 😄

şimdi gelelim konuya 1 yaşından büyük ve dişi olsun demişsin. bundan çıkardığım sonuç sende erkek var çifleştiricen. eğer yanlış tespit etmişsem neden dişi erkekler daha çabuk konuşabiliyo ve daha çok yaşıyo ve 1 yaş üstü olsun demişin o yaştan sonra alıştırması zor olur bebekken alcan 😊
L
Lordzek ⭐ 16y
zaa xD bozmuş özgürcüm 😄

şimdi gelelim konuya 1 yaşından büyük ve dişi olsun demişsin. bundan çıkardığım sonuç sende erkek var çifleştiricen. eğer yanlış tespit etmişsem neden dişi erkekler daha çabuk konuşabiliyo ve daha çok yaşıyo ve 1 yaş üstü olsun demişin o yaştan sonra alıştırması zor olur bebekken alcan :)

Collapse
Collapse ⭐ 16y
inan kanka ya da inanma bana ne 😄
X
Xperyon OP ⭐ 15y
zaa xD bozmuş özgürcüm 😄

şimdi gelelim konuya 1 yaşından büyük ve dişi olsun demişsin. bundan çıkardığım sonuç sende erkek var çifleştiricen. eğer yanlış tespit etmişsem neden dişi erkekler daha çabuk konuşabiliyo ve daha çok yaşıyo ve 1 yaş üstü olsun demişin o yaştan sonra alıştırması zor olur bebekken alcan :)

Aynen çiftleştirmek için 2,5 yaşında bendeki zaten kuzenin papağanla çiftleştirdim sonra aldım şuan kuduruyor hayvan ^^

Ps:Seti %100 Fb olsun ^^
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bendede muhabbet kusu var disi daha once almistik olmustu kardesim yine almis bana sormadi ben sultan papagani alicaktim aslinda;) neyse aldigi kus disi cok yaramaz kafeste durmuyor tvnin ustunde geciriyo gununu :d hatta uydu alicisinin plastik kismini kemire kemire delmis :d bende erkek alicam yanina ilgilenemiyoruz yalniz kaliyo hep hem de ciflesip cogalsinlar istiuorum bi suru olsunlar:)
X
Xperyon OP ⭐ 15y
Bendede muhabbet kusu var disi daha once almistik olmustu kardesim yine almis bana sormadi ben sultan papagani alicaktim aslinda;) neyse aldigi kus disi cok yaramaz kafeste durmuyor tvnin ustunde geciriyo gununu :d hatta uydu alicisinin plastik kismini kemire kemire delmis :d bende erkek alicam yanina ilgilenemiyoruz yalniz kaliyo hep hem de ciflesip cogalsinlar istiuorum bi suru olsunlar:)

Benim sultanla benzer yönleri var.Modemin üstünden ayrılmıyor makara: totosunu ısıtıyor hergele makara: makara:
O
Onitsuka ⭐ 17y

Benim sultanla benzer yönleri var.Modemin üstünden ayrılmıyor makara: totosunu ısıtıyor hergele makara: makara:

ozaman naparız sizinkileri çiftleştirirz melez olur bidene 🤘
X
Xperyon OP ⭐ 15y
Kuşlar arasında ters orantıyı kurdun kıyamet yakındır makara: makara:
The47
The47 ⭐ 18y

ahah 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: