80 lvl full ınt charım var lıght 80 cold 80 bıcheıon 80 elımde +7 kılıc kalkan var
fakat 20 lvl 3 stat verıo ya 1 tane sını str ye kacırdım 😞
benım sorum bu charı bow a cevırıp 90 da ne vermelıyım kı guzel olsun ? str mı ınt mı?
Şu Soruma Bılgılı Bır Kısı Cevap Pls :)
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Eğer bowa cevırceksen 90 a kadar str verdım fakat charın guzel olmaz '' 1 '' tane strden bıse olmaz 😎
bow yaparsam kotumu olur .
Dıyelım bow yaptım ınt mı dewam edıyım yoksa str mı yoksa ınt str karısıkmı?
up up
Dıyelım bow yaptım ınt mı dewam edıyım yoksa str mı yoksa ınt str karısıkmı?
up up
eğer oyun boyunca 1 kere str ye verdiysen full intle farkın yüzde 1 den çok çok daha düşük full int devam et intçi yada hybrid bow güzel olmaz
T
The_DifferenT
⭐ 19y
1 str bastım diye charı bowa cevirme iyice batırırsın sonrada oyundan soğursun full int vermeye dvm et ve sword / shield den şaşma kasarken spear olabilir tabi
bowa çevirmeni kesinlikle tavsiye etmiyorum bow olucaksan bastan pure sTR olmali 😉
kesinlikle bow hybirt yapma en son yapacağım bow hybirt int bow da olmaz sakın char batar
ben senin yerinde olsam bowa çevirmem bowda int olmaz gibi yaa intcisin nuke kullancan zaten bence kalkanının gucune inan 😊
Sakın Oyle bişey yapma Her Lvlde 5 stat geliyor ve 1 int 1 str otomatik gidiyo zaten 90 lvlde
zaten full intin 450 inti oluyo itemsiz seninde 449 olsun ne farkederki
Zaten Bu da yaklasık %0,23 ediyo Hiç bişey farketmez zaten 10 tane kaçırsan bile bişey olmaz sen kafana takma ama 10 tanede kaçırma xD ?!!!!!
zaten full intin 450 inti oluyo itemsiz seninde 449 olsun ne farkederki
Zaten Bu da yaklasık %0,23 ediyo Hiç bişey farketmez zaten 10 tane kaçırsan bile bişey olmaz sen kafana takma ama 10 tanede kaçırma xD ?!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap