Icerige atla
Extraloob

Şu Soruma Bılgılı Bır Kısı Cevap Pls :)

· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme
J
Judas OP ⭐ 19y
80 lvl full ınt charım var lıght 80 cold 80 bıcheıon 80 elımde +7 kılıc kalkan var
fakat 20 lvl 3 stat verıo ya 1 tane sını str ye kacırdım 😞
benım sorum bu charı bow a cevırıp 90 da ne vermelıyım kı guzel olsun ? str mı ınt mı?
9 Yanıt
R
Romeo_ ⭐ 19y
Eğer bowa cevırceksen 90 a kadar str verdım fakat charın guzel olmaz '' 1 '' tane strden bıse olmaz 😎
J
Judas OP ⭐ 19y
bow yaparsam kotumu olur .
Dıyelım bow yaptım ınt mı dewam edıyım yoksa str mı yoksa ınt str karısıkmı?
up up
M
Macro ⭐ 19y
eğer oyun boyunca 1 kere str ye verdiysen full intle farkın yüzde 1 den çok çok daha düşük full int devam et intçi yada hybrid bow güzel olmaz
T
1 str bastım diye charı bowa cevirme iyice batırırsın sonrada oyundan soğursun full int vermeye dvm et ve sword / shield den şaşma kasarken spear olabilir tabi
G
ghostly ⭐ 19y
bowa çevirmeni kesinlikle tavsiye etmiyorum bow olucaksan bastan pure sTR olmali 😉
C
CooL ⭐ 18y
kesinlikle bow hybirt yapma en son yapacağım bow hybirt int bow da olmaz sakın char batar
A
agasarli ⭐ 19y
ben senin yerinde olsam bowa çevirmem bowda int olmaz gibi yaa intcisin nuke kullancan zaten bence kalkanının gucune inan 😊
D
DyNaSTy ⭐ 18y
Sakın Oyle bişey yapma Her Lvlde 5 stat geliyor ve 1 int 1 str otomatik gidiyo zaten 90 lvlde
zaten full intin 450 inti oluyo itemsiz seninde 449 olsun ne farkederki
Zaten Bu da yaklasık %0,23 ediyo Hiç bişey farketmez zaten 10 tane kaçırsan bile bişey olmaz sen kafana takma ama 10 tanede kaçırma xD ?!!!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: