Yemek yemek ? Dans etmek ? Gezmek ? Uyumak?
ne yapmak istiyorsun ?
bugün çok yorucuydu biras dinlenmek istiyorum..
Şu an en çok istediğin şey ?
· 22 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Ph Twisted Evil Twisted Evil
Special thx to FlexiEasy Game de OK gelmesini istiyorum Mr. Green
Uyumak
Penguenler Kutuplarda Üşümesin İstiyorum Ama Küresel Isınmaya da Bi Dur Densin İstiyorum Beden Derslerinde Pilates Yapılsın İstiyorum Savaşlar Artık Dursun Bütün Filmler Mutlu Bitsin İstiyorum Tüm Sevenler Kavuşsun İstiyorum Berke'de Cansudan Ayrılsın İstiyorum !!
Penguenler Kutuplarda Üşümesin İstiyorum Ama Küresel Isınmaya da Bi Dur Densin İstiyorum Beden Derslerinde Pilates Yapılsın İstiyorum Savaşlar Artık Dursun Bütün Filmler Mutlu Bitsin İstiyorum Tüm Sevenler Kavuşsun İstiyorum Berke'de Cansudan Ayrılsın İstiyorum !!
Zuhahaha Abi Süper Ya Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Reklam Kokan Hareketler Bunlar Mayq Mr. Green Mr. Green
Special thx to Flexi U
uzmanseymenn
⭐ 18y
Ozon tabakasının Delinmemesini ve Türkiyenin Çöl Olmamasını istiyorum 😊
zamanın ve herkesin donmasnı sadece benim ve pcnin donmamasını istiyorum.
okul bitsin ıstıorum Cool
ÖSS'nin bir an önce gelmesini istiyorum. xD
gm in bana 3000 tane sosunvermesini istiyorum Very Happy
össden 350 ustu puan alıp odtü rehber hocalıgını yada boğaziçi hukuk bolumunu kazanmak ıstıyorum kahvekeyfi Twisted Evil
össden 350 ustu puan alıp odtü rehber hocalıgını yada boğaziçi hukuk bolumunu kazanmak ıstıyorum kahvekeyfi Twisted Evil
buralarda takılmaya dewam edersen kazanırsın kardeşim Wink
ilerde rahat bi hayata sahip olmak isterim bu şuan için istek deil smdiki zaman ve gelicek zamanla alakalı
hahah Mr. Green
bende uyumak istiyrum artık
ve gidiyorum kahvekeyfi
Arkadaşlarımla kumpircide kumpir yiyiyor olmak. 😁
hayatımdan memnunum hiçbişey istemiyorum
Çarımın Ecsro ya girmesini 😄
N
NiGHTMaRe_
⭐ 19y
dünyayı gezmek
A
Asian Dream