ben 83 oldum bugün biraz geç kaldım ama idare etmeye çalışıorz.bizim serverda 85 lwl var Esterminador die full int bi adam 😄 bi kaç tanede 84 var.
- Resim Silinmiş.
darısı tüm exL nin başına 😄 bakalım ilk 90 kim olcak ^^
edit : 84 😁
aramızda en yüksek lvl kim şu an ?
· 20 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
tbrkler
full farmdın sanırım butun bow skilleri acık 😄
full farmdın sanırım butun bow skilleri acık 😄
eyw. ama 90 lwl de kasılacak sp yi örendm şoka girdim.ice fulldü.3 gündür siliorm force 65 şu an 😄 acaba bow kalsammı kalmasammı naapsam 😄 çok kararsızım fikirlerinizi bekliorm. pvp de en iyi hangisi olur 90 lwlde?
bow kal bence 90 oldunmu cok shaitan kesersin hele elinde duzgun silah varsa 😊 shaitan fazla sapawn yapıo kolay kesersın bence ....
shaitan için doru sölüosnda. pvp ? pvp de genelde kesiolar :/
çoktan 90 olan bi arkımız var
:? ne 90 ı . legend 3 geleli kaç gün olduki 90 lwl çıktı imkanı yoq bana göre 😄
çoktan 90 olan bi arkımız var
dalgamı geçiyorsun ? 🙄
ilk 90 olma hedefimden vazgeçtim gibi 😄 85 te farma başlamayı düşünüorm.dile kolay 400k sp küsür lazm 😄
İyi 90 Lvl olmalar 😁
F
fatih_sensiz
⭐ 18y
arkadaşlar yeri değil biliorm ama bende şu sağmı artık solmu hangi köşede var ise o resimler ve parti'dekilernde resmi çıkmıyor yani şu resimler
- Resim Silinmiş.
iLk 90 oLana Ne vericekler acaba bişi verirlermi
400ksp tek basına zor kasarsın eziqqen düşüncektn Bnm char war 36 lvl 409.000 sp war su anda Övnmek igib olmasın ama Süper char olucaq ins... :?!
ilk 90 olma hedefimden vazgeçtim gibi 😄 85 te farma başlamayı düşünüorm.dile kolay 400k sp küsür lazm :D
400ksp tek basına zor kasarsın eziqqen düşüncektn Bnm char war 36 lvl 409.000 sp war su anda Övnmek igib olmasın ama Süper char olucaq ins... :?!
iLk 90 oLana Ne vericekler acaba bişi verirlermiilk 90 olma hedefimden vazgeçtim gibi 😄 85 te farma başlamayı düşünüorm.dile kolay 400k sp küsür lazm :D
Kardeş Fake Sp'ile HAva yapma 😊 biraz mantıklı ol ?!!!!!!!
fake make gerçekte olsa ben bu charı açtığımda legend1 di ve taxi denen kavram yoktu.o yüzden öle kasmayı bizde biliorz.!!!
me 84 Avatar Saturn
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
arkadaşlar yeri değil biliorm ama bende şu sağmı artık solmu hangi köşede var ise o resimler ve parti'dekilernde resmi çıkmıyor yani şu resimler- Resim Silinmiş.
ekran kartını güncelle
Bizim Guillde 85 lvl olan abiLer war mahalledende öLe 24 saat Online Full Time bot
84 oldum 😄
iLk 90 oLana Ne vericekler acaba bişi verirlermiilk 90 olma hedefimden vazgeçtim gibi 😄 85 te farma başlamayı düşünüorm.dile kolay 400k sp küsür lazm :D
sanki kendin emek verip kastın 70 + adama kastırmışındır kendini
Yaw bizim serverda 86 ya dayananlar war... Persaida 😁 mahallede şeytan kesenler war 84 xbow ch bow dolu char war 84+
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap