Icerige atla
Extraloob

aramızda en yüksek lvl kim şu an ?

· 20 Yanıt · 3.6K görüntüleme
D
DemonOfHeII OP ⭐ 19y
ben 83 oldum bugün biraz geç kaldım ama idare etmeye çalışıorz.bizim serverda 85 lwl var Esterminador die full int bi adam 😄 bi kaç tanede 84 var.

- Resim Silinmiş.

darısı tüm exL nin başına 😄 bakalım ilk 90 kim olcak ^^

edit : 84 😁
20 Yanıt
S
SilenTT ⭐ 19y
tbrkler
full farmdın sanırım butun bow skilleri acık 😄
D
DemonOfHeII OP ⭐ 19y
eyw. ama 90 lwl de kasılacak sp yi örendm şoka girdim.ice fulldü.3 gündür siliorm force 65 şu an 😄 acaba bow kalsammı kalmasammı naapsam 😄 çok kararsızım fikirlerinizi bekliorm. pvp de en iyi hangisi olur 90 lwlde?
S
SilenTT ⭐ 19y
bow kal bence 90 oldunmu cok shaitan kesersin hele elinde duzgun silah varsa 😊 shaitan fazla sapawn yapıo kolay kesersın bence ....
D
DemonOfHeII OP ⭐ 19y
shaitan için doru sölüosnda. pvp ? pvp de genelde kesiolar :/
L
Lagroad ⭐ 19y
çoktan 90 olan bi arkımız var
D
DemonOfHeII OP ⭐ 19y
:? ne 90 ı . legend 3 geleli kaç gün olduki 90 lwl çıktı imkanı yoq bana göre 😄
B
Beijo ⭐ 19y
çoktan 90 olan bi arkımız var

dalgamı geçiyorsun ? 🙄
D
DemonOfHeII OP ⭐ 19y
ilk 90 olma hedefimden vazgeçtim gibi 😄 85 te farma başlamayı düşünüorm.dile kolay 400k sp küsür lazm 😄
F
fifti ⭐ 18y
İyi 90 Lvl olmalar 😁
F
arkadaşlar yeri değil biliorm ama bende şu sağmı artık solmu hangi köşede var ise o resimler ve parti'dekilernde resmi çıkmıyor yani şu resimler
- Resim Silinmiş.
T
TurkLider ⭐ 18y
iLk 90 oLana Ne vericekler acaba bişi verirlermi
ilk 90 olma hedefimden vazgeçtim gibi 😄 85 te farma başlamayı düşünüorm.dile kolay 400k sp küsür lazm :D

400ksp tek basına zor kasarsın eziqqen düşüncektn Bnm char war 36 lvl 409.000 sp war su anda Övnmek igib olmasın ama Süper char olucaq ins... :?!
Jink
Jink ⭐ 19y
ilk 90 olma hedefimden vazgeçtim gibi 😄 85 te farma başlamayı düşünüorm.dile kolay 400k sp küsür lazm :D

400ksp tek basına zor kasarsın eziqqen düşüncektn Bnm char war 36 lvl 409.000 sp war su anda Övnmek igib olmasın ama Süper char olucaq ins... :?!

Kardeş Fake Sp'ile HAva yapma 😊 biraz mantıklı ol ?!!!!!!!
D
DemonOfHeII OP ⭐ 19y
fake make gerçekte olsa ben bu charı açtığımda legend1 di ve taxi denen kavram yoktu.o yüzden öle kasmayı bizde biliorz.!!!
B
By_41_Lee ⭐ 19y
me 84 Avatar Saturn
- Resim Silinmiş.
S
strean121 ⭐ 19y
arkadaşlar yeri değil biliorm ama bende şu sağmı artık solmu hangi köşede var ise o resimler ve parti'dekilernde resmi çıkmıyor yani şu resimler
- Resim Silinmiş.

ekran kartını güncelle
T
TurkLider ⭐ 18y
Bizim Guillde 85 lvl olan abiLer war mahalledende öLe 24 saat Online Full Time bot
D
DemonOfHeII OP ⭐ 19y
84 oldum 😄
S
strean121 ⭐ 19y

sanki kendin emek verip kastın 70 + adama kastırmışındır kendini
T
TurkLider ⭐ 18y
Yaw bizim serverda 86 ya dayananlar war... Persaida 😁 mahallede şeytan kesenler war 84 xbow ch bow dolu char war 84+

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: