Icerige atla
Extraloob

StrongNukeTR Captin Ivy kill 6 "VIDEO

· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme
18 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Tebrikler kardeşim.Güzel olmuş video vs Kill^^
Special thx to Flexi
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Tebrikler son anda gelmişler ama olsun 😈
R
ReLaX_35 ⭐ 17y
GUZEL VIDIO 😊 GZ
R
ReLaX_35 ⭐ 17y

Arkadasım konu dısına cıkıyorum braz ama her Lıg basladıgında en kotu ıhtımalle bız 6 puan garantı dıe bakıyoruz bence kımın yuzunun kırmızı oldugunu tum Turkıye hattaga dunya blıyor =) 😁 yanlıs yazmıssın sn 😁 tabı gerceklere ınsanlar ınanmak ıstemezler 😉 benden bı tavsıye gel Turkıyenın gruru FENERBAHCEye nede olsa bırgun herkez FENERBAHCElı olucak 😈 daha senınle uzun uzun konusmak ısterdım ama Konu dısına cıktım StrongNukeTR sende kusura bakma hacı arkadasa gerceklerı hatırlatmak ıstedım 😜
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Arkadasım konu dısına cıkıyorum braz ama her Lıg basladıgında en kotu ıhtımalle bız 6 puan garantı dıe bakıyoruz bence kımın yuzunun kırmızı oldugunu tum Turkıye hattaga dunya blıyor =) 😁 yanlıs yazmıssın sn 😁 tabı gerceklere ınsanlar ınanmak ıstemezler 😉 benden bı tavsıye gel Turkıyenın gruru FENERBAHCEye nede olsa bırgun herkez FENERBAHCElı olucak 😈 daha senınle uzun uzun konusmak ısterdım ama Konu dısına cıktım StrongNukeTR sende kusura bakma hacı arkadasa gerceklerı hatırlatmak ıstedım :P

Sen arkadaşa gerçekleri değil, Hikaye anlatmışsın bence.. 🕵️
Special thx to Flexi
W
WildKing ⭐ 19y
tebriklerr
R
ReLaX_35 ⭐ 17y

Arkadasım konu dısına cıkıyorum braz ama her Lıg basladıgında en kotu ıhtımalle bız 6 puan garantı dıe bakıyoruz bence kımın yuzunun kırmızı oldugunu tum Turkıye hattaga dunya blıyor =) 😁 yanlıs yazmıssın sn 😁 tabı gerceklere ınsanlar ınanmak ıstemezler 😉 benden bı tavsıye gel Turkıyenın gruru FENERBAHCEye nede olsa bırgun herkez FENERBAHCElı olucak 😈 daha senınle uzun uzun konusmak ısterdım ama Konu dısına cıktım StrongNukeTR sende kusura bakma hacı arkadasa gerceklerı hatırlatmak ıstedım :P

heheh gercekler acıdır kocum 😆
T
Tatanga ⭐ 19y
senin videolarını izlerken başka bir zevk alıyorum çok güzel video çekiyorsun =)
C
chipshajen ⭐ 17y
grats furkan 😉
T
Tebrikler.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Koçum? 🤔
Special thx to Flexi
R
ReLaX_35 ⭐ 17y

Koçum? 🤔

noldu beyenemedınmı ❓
I
iwontcry4u OP ⭐ 19y
tsk.ler,tartıscaksanız pm'e geçin lutfen x))
gerci konum uplanıo bnm içn ii oluo hani 😄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Harika video hazırlamışsın bro, ayrıca süper kesmişsin ^^ Ben olsam o durumda lure yapardım ama neyse 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Koçum? 🤔

noldu beyenemedınmı ❓

Benimle adam gibi konuşmanı sana öneririm 😉
Special thx to Flexi
I
iwontcry4u OP ⭐ 19y
Harika video hazırlamışsın bro, ayrıca süper kesmişsin

saoL =D
M

ehuehueuh koptum yaw 😘 ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: