😎
http://www.youtube.com/watch?v=h0vfD6xi_sA
StrongNukeTR Captin Ivy kill 6 "VIDEO
· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Tebrikler kardeşim.Güzel olmuş video vs Kill^^
Special thx to FlexiTebrikler son anda gelmişler ama olsun 😈
GUZEL VIDIO 😊 GZ
Tebrikler son anda gelmişler ama olsun 😈
Arkadasım konu dısına cıkıyorum braz ama her Lıg basladıgında en kotu ıhtımalle bız 6 puan garantı dıe bakıyoruz bence kımın yuzunun kırmızı oldugunu tum Turkıye hattaga dunya blıyor =) 😁 yanlıs yazmıssın sn 😁 tabı gerceklere ınsanlar ınanmak ıstemezler 😉 benden bı tavsıye gel Turkıyenın gruru FENERBAHCEye nede olsa bırgun herkez FENERBAHCElı olucak 😈 daha senınle uzun uzun konusmak ısterdım ama Konu dısına cıktım StrongNukeTR sende kusura bakma hacı arkadasa gerceklerı hatırlatmak ıstedım 😜
Arkadasım konu dısına cıkıyorum braz ama her Lıg basladıgında en kotu ıhtımalle bız 6 puan garantı dıe bakıyoruz bence kımın yuzunun kırmızı oldugunu tum Turkıye hattaga dunya blıyor =) 😁 yanlıs yazmıssın sn 😁 tabı gerceklere ınsanlar ınanmak ıstemezler 😉 benden bı tavsıye gel Turkıyenın gruru FENERBAHCEye nede olsa bırgun herkez FENERBAHCElı olucak 😈 daha senınle uzun uzun konusmak ısterdım ama Konu dısına cıktım StrongNukeTR sende kusura bakma hacı arkadasa gerceklerı hatırlatmak ıstedım :P
Sen arkadaşa gerçekleri değil, Hikaye anlatmışsın bence.. 🕵️
Special thx to Flexitebriklerr
Arkadasım konu dısına cıkıyorum braz ama her Lıg basladıgında en kotu ıhtımalle bız 6 puan garantı dıe bakıyoruz bence kımın yuzunun kırmızı oldugunu tum Turkıye hattaga dunya blıyor =) 😁 yanlıs yazmıssın sn 😁 tabı gerceklere ınsanlar ınanmak ıstemezler 😉 benden bı tavsıye gel Turkıyenın gruru FENERBAHCEye nede olsa bırgun herkez FENERBAHCElı olucak 😈 daha senınle uzun uzun konusmak ısterdım ama Konu dısına cıktım StrongNukeTR sende kusura bakma hacı arkadasa gerceklerı hatırlatmak ıstedım :P
heheh gercekler acıdır kocum 😆
senin videolarını izlerken başka bir zevk alıyorum çok güzel video çekiyorsun =)
C
chipshajen
⭐ 17y
grats furkan 😉
T
Think Twice
⭐ 18y
Tebrikler.
Koçum? 🤔
Special thx to Flexiheheh gercekler acıdır kocum 😆
Koçum? 🤔
noldu beyenemedınmı ❓
tsk.ler,tartıscaksanız pm'e geçin lutfen x))
gerci konum uplanıo bnm içn ii oluo hani 😄
gerci konum uplanıo bnm içn ii oluo hani 😄
Harika video hazırlamışsın bro, ayrıca süper kesmişsin ^^ Ben olsam o durumda lure yapardım ama neyse 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
Koçum? 🤔
noldu beyenemedınmı ❓
Benimle adam gibi konuşmanı sana öneririm 😉
Special thx to FlexiHarika video hazırlamışsın bro, ayrıca süper kesmişsin
saoL =D
M
Mr_Poseidon
⭐ 19y
ehuehueuh koptum yaw 😘 ❤️
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap