arkadaşalr 92 lvl str blader charım war skıller 86 ff 6 gapta fire force bicheon cok yavas kasıyo ve glavie char hosuma gıdıyo ve daha hızlı kasabilceğimi düsünüyorum sizce cevırmelımıyıma rkadaşalr
str bladerı glaive e cevırmelımıyım
· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
-
-..Un~BoRn..-
⭐ 16y
aralarnda öyle abartılacak kadar çoooook büyük bi fark yok. tmm glavie ile daha hızlı kasarsn ama çok değil. bence kalsın. değiştirme. ilerde daha iyi olur blader. ha bide eğer str olucaktın nden blader yaptın sword daha iyi değilmi str için ? daral:
aralarnda öyle abartılacak kadar çoooook büyük bi fark yok. tmm glavie ile daha hızlı kasarsn ama çok değil. bence kalsın. değiştirme. ilerde daha iyi olur blader. ha bide eğer str olucaktın nden blader yaptın sword daha iyi değilmi str için ? daral:
Karıştırdın galiba str blade olur 😄
Bence çevirme çevirirsen çok fazla SP kaybın olacak Hız konusuna gelince arada çok bi fark yok. Kolay gelsin
-
-..Un~BoRn..-
⭐ 16y
Bence çevirme çevirirsen çok fazla SP kaybın olacak Hız konusuna gelince arada çok bi fark yok. Kolay gelsin
sorry 🎭 karştrmış olablrm ama yorumun başını esas alın o zaman makara:
T
ThePrestige
⭐ 16y
sorry 🎭 karştrmış olablrm ama yorumun başını esas alın o zaman makara:
Bende bu adam ne diyor diye 2-3 kez mesajı okuyorum. 😆
değiştirme bnce glavie artık uçtu gitti anca super player olcan skill fln gelmiyor artık glavie ye
ve büyük sp kaybın olur tabi silkle apıcaksan bölede büyük para kaybın olur kalsın blade eğlenceli char
ve büyük sp kaybın olur tabi silkle apıcaksan bölede büyük para kaybın olur kalsın blade eğlenceli char
-
-..Un~BoRn..-
⭐ 16y
Bende bu adam ne diyor diye 2-3 kez mesajı okuyorum. 😆
ahahaha 😆 makara: makara:
M
maximumyakup
⭐ 16y
beni dinlersen hiç canını sıkma oldugu gibi bırak
bence kalsın 100 lvlden sonra ağır atack yapan bir char oluyor bladerlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap