Fenerbahçe'nin Chelsea'den transfer ettiği Miroslav Stoch, sarı lacivertli kulüpte başarılı olabilir mi?

Hızlı yetenekli ve genç olması iyi fakat kanat oyuncusunun biraz daha az bencil olması gerekir. Çok fazla içeri kateden bir futbolcu o kadar videosunu izledim hep şut çekmiş orta açtığını göremedim pek. Twentede 10 gol 4 asistle sezonu tamamlamasından belli. Forvette Guiza olduğu sürece orta açmaması işimize de gelebilir :)
Bu futbolcuyla 2 haftadır Galatasaray ilgileniyordu iyiki fener almış.. Neden mi? Stoch GS yi gelince Arda ve Gio dan birisi gönderilcekti çünkü 3'ü de sol tarafta oynuyor (gio sağ tarafta daha etkili ama keitadan kimse alamaz orayı) bence gio alınsın yeter. Bizim orta saha almamız lazım YÖNETİM duy sesimi! summer6:
Bu arada fb yine dünyanın parasını vermiştir oyuncu almak için 😁
Bu futbolcuyla 2 haftadır Galatasaray ilgileniyordu iyiki fener almış.. Neden mi? Stoch GS yi gelince Arda ve Gio dan birisi gönderilcekti çünkü 3'ü de sol tarafta oynuyor (gio sağ tarafta daha etkili ama keitadan kimse alamaz orayı) bence gio alınsın yeter. Bizim orta saha almamız lazım YÖNETİM duy sesimi! summer6:
Bu arada fb yine dünyanın parasını vermiştir oyuncu almak için 😁
Alamayınca tü kaka zaten makara: sonra fener bi ton para vermiştir tam oldu 🍿
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap