Icerige atla
Extraloob

Stoch Fener'de başarılı olabilir mi?

· 38 Yanıt · 6.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Stoch Fener'de başarılı olabilir mi?

Fenerbahçe'nin Chelsea'den transfer ettiği Miroslav Stoch, sarı lacivertli kulüpte başarılı olabilir mi?

38 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Evet 🤘
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Sonuçta yetenekli ve tecrübeli bir oyuncu. Takıma çabuk uyum sağlar ve başarılı da olur. ^^
A
Absence ⭐ 19y
Kesinlikle cool2:
I
Inception ⭐ 18y
Sanmıyorum. 🙄
J
JawBreaker ⭐ 18y
Yazık oldu adama. :/
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Keşke olsa
[ek #12654]
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Bence olamaz iki dakikada sömürürüz
I
Inception ⭐ 18y
Fenerli taraftarlardan dayağını yer gider gibime geliyor 😆
I
Hızlı yetenekli ve genç olması iyi fakat kanat oyuncusunun biraz daha az bencil olması gerekir. Çok fazla içeri kateden bir futbolcu o kadar videosunu izledim hep şut çekmiş orta açtığını göremedim pek. Twentede 10 gol 4 asistle sezonu tamamlamasından belli. Forvette Guiza olduğu sürece orta açmaması işimize de gelebilir 😊
J
JawBreaker ⭐ 18y
Hızlı yetenekli ve genç olması iyi fakat kanat oyuncusunun biraz daha az bencil olması gerekir. Çok fazla içeri kateden bir futbolcu o kadar videosunu izledim hep şut çekmiş orta açtığını göremedim pek. Twentede 10 gol 4 asistle sezonu tamamlamasından belli. Forvette Guiza olduğu sürece orta açmaması işimize de gelebilir :)

Son cümle bitirdi beni hahahahha. 😁 makara:
J
Josephine ⭐ 17y
Ankete başarılı olur dedim ama bence başarısız olur 😜
S
Schweppes ⭐ 17y
Kesinlikle evet Fenerbahçe taraftarı olarak böyle bir transferi özlemiştik genç ve hızlı ve çokda ünlü olmaması iyi Fenerbahçe'de ünlü olup kar edeceğiz... 👍
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
Çok spr bi transfer bravo fener yönetimi
A
Apollon ⭐ 18y
Bu futbolcuyla 2 haftadır Galatasaray ilgileniyordu iyiki fener almış.. Neden mi? Stoch GS yi gelince Arda ve Gio dan birisi gönderilcekti çünkü 3'ü de sol tarafta oynuyor (gio sağ tarafta daha etkili ama keitadan kimse alamaz orayı) bence gio alınsın yeter. Bizim orta saha almamız lazım YÖNETİM duy sesimi! summer6:
Bu arada fb yine dünyanın parasını vermiştir oyuncu almak için 😁
D
DragStar ⭐ 16y
Galatasaray'a hat-rick Yapar 😁
A
Absence ⭐ 19y
Bu futbolcuyla 2 haftadır Galatasaray ilgileniyordu iyiki fener almış.. Neden mi? Stoch GS yi gelince Arda ve Gio dan birisi gönderilcekti çünkü 3'ü de sol tarafta oynuyor (gio sağ tarafta daha etkili ama keitadan kimse alamaz orayı) bence gio alınsın yeter. Bizim orta saha almamız lazım YÖNETİM duy sesimi! summer6:

Alamayınca tü kaka zaten makara: sonra fener bi ton para vermiştir tam oldu 🍿
A
Apollon ⭐ 18y

Alamayınca tü kaka zaten makara: sonra fener bi ton para vermiştir tam oldu 🍿

Yakında çıkar kaç kuruşa geldiği summer3:
ayrıca açıkladım ben o bölgede arda veya gio yu görmek istiyorum. Bize orta saha lazım ayhanla barışla sarpla olmuyor summer2:
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hayır, Çünki bu adam iyi bir ortasaha ve çok ama çok kötü bir forvetle iş yapamaz.Guiza bununda hakkından gelir.Alex'i delirtti, sıra bunda.Fenerbahçeye "SABRİ SARIOĞLU" Lazım.Ee ne demişler? "Körler sağırlar birbirini ağırlar".
Special thx to Flexi
S
Schweppes ⭐ 17y
Guiza gidecek bu adam Aurélio misali iyi işler yapacak gibi bir his var içimde Aurélio'dan farkı daha iyi bir attack adamı olmasıdır bence.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: