Elimde 2 adet DayZ ve 25 dolara kadar oyun alabileceğim steam walletim bulunmakta.
Tanınmış üyelere ilk önce oyunu gönderirim, yeni üyelereyse önce talep etmekteyim.
Ödeme yolları Paypal veya LoL Epin dir. 🫡
Steam oyunu satılır [DayZ,Cs:Go ve Ne isterseniz]
· 11 Yanıt · 5.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Slim Shady
⭐ 14y
Meraktan soruyorum steam'den pek anlamam, üyeler birbirlerine bir şeyler satabiliyor mu? Birde mesela cs:go 15 dolardı sanırım en son baktığımda sen kaça satıyorsun ?
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Normalde direk satışı yok, gift code olarak elde ediyorsun. 🤙
Normalde 15 dolar, ama ben 10$(20 TL)lik epin karşığılı yada paypal ile satıyorum 🫡
Meraktan soruyorum steam'den pek anlamam, üyeler birbirlerine bir şeyler satabiliyor mu? Birde mesela cs:go 15 dolardı sanırım en son baktığımda sen kaça satıyorsun ?
Normalde 15 dolar, ama ben 10$(20 TL)lik epin karşığılı yada paypal ile satıyorum 🫡
yarın bi görüşelim canım, alayım bi cs go senden
Aynen csgo alabilirim
Yaralı styleSadece 1inize yetecek kadar param var 😳
Temet Nosce
⭐ 17y
Herhangi bir indirim var mı yoksa direk oyun ne kadar ise o kadar mı ödüyoruz?
NoMoreLove
⭐ 18y
Bu mesaj Pikachu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildiMeraktan soruyorum steam'den pek anlamam, üyeler birbirlerine bir şeyler satabiliyor mu? Birde mesela cs:go 15 dolardı sanırım en son baktığımda sen kaça satıyorsun ?
Bu mesaj Temet Nosce rumuzlu uyeden alinti yapildi
İndirim tabikide var hocam 🤝
Herhangi bir indirim var mı yoksa direk oyun ne kadar ise o kadar mı ödüyoruz?
İndirim tabikide var hocam 🤝
Konu güncel
DayZ alma niyetim var kaç lol epin istiyorsun ona? kod olarak verebilirim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
CS:GO BATTLE ROYALE GELDİ!! VE OYUN ÜCRETSİZ OLDU!! CS:GO Kaedwen Jailbreak ! Yeniden Açıldık! HADİ GEL! #kalitelihizmet +16 Komutçu Alımı ve Ücretsiz Yetki! CS: Go (Steam için) Hesap Aranıyor .. Dubara Gaming Jailbreak Fun Server - Cs-Go | Yetkili Alımları ve Komutçu Alımları ! Bu Ne!Oyunu şimdi indirdim ve böyle bişi?