B BestPlayer OP ⭐ 16y 15 yil once #1 Yeni bir char kasıodum Nuker char Full int stat hesapliyim dedim ve bu çıktı;acaba stryemi verdim dedim bi yardım edin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #2 üstünde str veren buff,item varsa ondandır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BestPlayer OP ⭐ 16y 15 yil once #3 Her şeyi çıkarınca STR 80 e düşüyo bide guard tambour lw 5 var ama ınt 251 str 80 karakter glavie nuker TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BestPlayer OP ⭐ 16y 15 yil once #4 bi sorun varmı ?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BestPlayer OP ⭐ 16y 15 yil once #5 bi sorun varmı ?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ahmet_gergin ⭐ 18y 15 yil once #6 charın lvl düşmüş 3 lvl boyunca hem int hem str 3 fasla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BestPlayer OP ⭐ 16y 15 yil once #7 Oke saol 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #8 charın lvl düşmüş 3 lvl boyunca hem int hem str 3 faslalevel düşünce str int fazla verilseydi 10 lwlda 549496198191 hp'li charlar görürdük TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kralyoh ⭐ 17y 15 yil once #9 İtemlerin hepsini çıkarınca 80 ise 3 str var char chinse pek sorun olmaz ama eu ise satarken zorlanabilirsn. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PeRTePS ⭐ 16y 15 yil once #10 eger dres felan gıbı bı seyler bıraktın veya pre felan varsa bole bı sorunda yasaya bılırsın tekrardan bı daha bakmanı onerırım ben yanı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil