-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
euro charlar bunları topluyor galb ama tam emin diilim,nasıl toplandıgını bilmiyorum.
-Resim Silinmiş.
bu şekilde stall da satılabiliyolar ve baya karlı bi iş gibi gözüküyor Wink
Stall dediğin Böyle Olur!!! (MONSTER SCROLL)
· 30 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
muahahah Very Happy
evet sanırsam rugue ler topluyor ben aldım ne oldunu bilmeden 400 k ya aslana dönüştüm muahaha RDY de aldı oda earth ghost olmuştu bilmeden yaptık ama baya güldük yaw:D:D Very Happy Very Happy Very Happy
evet sanırsam rugue ler topluyor ben aldım ne oldunu bilmeden 400 k ya aslana dönüştüm muahaha RDY de aldı oda earth ghost olmuştu bilmeden yaptık ama baya güldük yaw:D:D Very Happy Very Happy Very Happy
O
osman459445
⭐ 19y
kardes o ayı postunun oldugu yer neresi Very Happy
düşünsene bunu potcunun tam üstüne koyacan zuaha herkes stala girip söver heralde Mr. Green Mr. Green
F
FaTaL€RRoR
⭐ 19y
düşünsene bunu potcunun tam üstüne koyacan zuaha herkes stala girip söver heralde Mr. Green Mr. Green
Kasıtlı şekilde öyle yaparsan ve report edilirsen direk ban sebebidir... Mr. Green
M
Mustapha_TR
⭐ 19y
Bu masklar nerden kime nasıl düşüyor? Karlı işe benziyor..
hacım gorunen okı sende acmıssın bı tane xD
nsl dikkat çekio ama stall Laughing
hacım gorunen okı sende acmıssın bı tane xD
bende açtım kurt olanından şu euro kurtları acaip karizma oldum ama teleport olunca kayboldu(bilmiyordum kaybolduğunu,aklınızda bulunsun) Wink
dun bende gordum onu ve bı kac kısıyı daha adamlar sankı hotanı hayvanat bahcesıne cevırmısler...
rouge lar yapabiliyo 15 dakika sürüyo ama süper bişey bulsam bende alcam Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
rogueler kaç lw olunca yapa biliyo nasıl yapıyo bunu bulup paylaşan olursa sevinirim aradım bulamadım Sad
-Resim Silinmiş.
Bunuda ben aldım tırsıyodum boktan bişiye dönecem diye O kadar kötü Olmadı
Bu arada Global alırken Monster maskla Almaya Gitmeyin Monster mask la Almaya gittiğimde Aşşağıdaki Muhabbeti yaşadım Koltuktan Düşüyodum Gülmekten
-Resim Silinmiş.
Bunuda ben aldım tırsıyodum boktan bişiye dönecem diye O kadar kötü Olmadı
Bu arada Global alırken Monster maskla Almaya Gitmeyin Monster mask la Almaya gittiğimde Aşşağıdaki Muhabbeti yaşadım Koltuktan Düşüyodum Gülmekten
-Resim Silinmiş.
Mr. Green Müthiş !
bbende mnagyang oldum olmaz olaydımm dowhangan pvp yaparken bastım dowhanga gıdene kadar canım cıktı Very Happy yuru yuru bıtmıyor Very Happy
zuhhaa adama bak ayı stall
Mr. Green ama niye adamların ismlerini sildinki
LOL Very Happy
Daha büyük bişe yomuydu Very Happy Razz
Daha büyük bişe yomuydu Very Happy Razz
ק
קєรรเ๓เรt яαρ
⭐ 19y
rogue ler yapıo 20 lwl olunca mask diye bir skill açılıo bir yaratık öldürünce o mask skiili ne basınca yere bi poşet düşüo we o poşeti olaıosunuz oda mask oluor :?!!! detective kahvekeyfi
G
GooD_D3wiL
⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap