Icerige atla
Extraloob

Stall dediğin Böyle Olur!!! (MONSTER SCROLL)

· 30 Yanıt · 3.6K görüntüleme
P
Pennywise OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
euro charlar bunları topluyor galb ama tam emin diilim,nasıl toplandıgını bilmiyorum.
-Resim Silinmiş.
bu şekilde stall da satılabiliyolar ve baya karlı bi iş gibi gözüküyor Wink
30 Yanıt
T
Tengrİ ⭐ 19y
muahahah Very Happy
evet sanırsam rugue ler topluyor ben aldım ne oldunu bilmeden 400 k ya aslana dönüştüm muahaha RDY de aldı oda earth ghost olmuştu bilmeden yaptık ama baya güldük yaw:D:D Very Happy Very Happy Very Happy
O
kardes o ayı postunun oldugu yer neresi Very Happy
N
nuk3r ⭐ 19y
düşünsene bunu potcunun tam üstüne koyacan zuaha herkes stala girip söver heralde Mr. Green Mr. Green
F

düşünsene bunu potcunun tam üstüne koyacan zuaha herkes stala girip söver heralde Mr. Green Mr. Green

Kasıtlı şekilde öyle yaparsan ve report edilirsen direk ban sebebidir... Mr. Green
M
Bu masklar nerden kime nasıl düşüyor? Karlı işe benziyor..
P
ParduS_ ⭐ 19y
hacım gorunen okı sende acmıssın bı tane xD
3
3nToX ⭐ 19y
nsl dikkat çekio ama stall Laughing
P
Pennywise OP ⭐ 19y

hacım gorunen okı sende acmıssın bı tane xD

bende açtım kurt olanından şu euro kurtları acaip karizma oldum ama teleport olunca kayboldu(bilmiyordum kaybolduğunu,aklınızda bulunsun) Wink
P
ParduS_ ⭐ 19y
dun bende gordum onu ve bı kac kısıyı daha adamlar sankı hotanı hayvanat bahcesıne cevırmısler...
B
bobby_ ⭐ 19y
rouge lar yapabiliyo 15 dakika sürüyo ama süper bişey bulsam bende alcam Mr. Green
N
rogueler kaç lw olunca yapa biliyo nasıl yapıyo bunu bulup paylaşan olursa sevinirim aradım bulamadım Sad
E
Espio ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Bunuda ben aldım tırsıyodum boktan bişiye dönecem diye O kadar kötü Olmadı

Bu arada Global alırken Monster maskla Almaya Gitmeyin Monster mask la Almaya gittiğimde Aşşağıdaki Muhabbeti yaşadım Koltuktan Düşüyodum Gülmekten
-Resim Silinmiş.
X
xhistory ⭐ 19y
Mr. Green Müthiş !
T
Tweaked ⭐ 19y
bbende mnagyang oldum olmaz olaydımm dowhangan pvp yaparken bastım dowhanga gıdene kadar canım cıktı Very Happy yuru yuru bıtmıyor Very Happy
D
Dampyre ⭐ 19y
zuhhaa adama bak ayı stall
S
SweetBoy ⭐ 19y
Mr. Green ama niye adamların ismlerini sildinki
W
whiteleo ⭐ 19y
LOL Very Happy

Daha büyük bişe yomuydu Very Happy Razz
rogue ler yapıo 20 lwl olunca mask diye bir skill açılıo bir yaratık öldürünce o mask skiili ne basınca yere bi poşet düşüo we o poşeti olaıosunuz oda mask oluor :?!!! detective kahvekeyfi
G
GooD_D3wiL ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: