Icerige atla
Extraloob

Stadımızın Son Hali (Maket)

· 21 Yanıt · 9.8K görüntüleme
21 Yanıt
M
Teşekkürler.

🙏
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bu kadar berbat bir saha hayatımda görmedim 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
M
Bu kadar berbat bir saha hayatımda görmedim :P

günün esprisi makara:
A
Apollon OP ⭐ 18y

❤️ nese:
I
Maketleri bile heyecan verici seneye bütün taraftarlarımızın stadı dolduracağından eminim. 👍
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Maketleri bile heyecan verici seneye bütün taraftarlarımızın stadı dolduracağından eminim. 👍

Maketini tamamlamayı başaran Galatasaray'a Şimdiden başarılar.İnşallah önümüzdeki sene kapının temellerini atacaklar.Seneyede Çimler gelecekmiş.250. Yılımızda Stad hazır 😆
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Stadımıza laf atanlar sene sonunu nasıl getireceklerini düşünsünler önce makara:
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Oy oy oy. Gerçekten süper bir stad ❤️
I

Maketini tamamlamayı başaran Galatasaray'a Şimdiden başarılar.İnşallah önümüzdeki sene kapının temellerini atacaklar.Seneyede Çimler gelecekmiş.250. Yılımızda Stad hazır 😆

Kardeş sen beni tanımıyorsun herhalde gerçi sınavlrdan dolayı uzun süreli sitede olamıyorum.Genelde bu tür atışmaların içinde çok bulundum 😜 Şimdi birşey demek istemiyorum.Seneye alacaksın ztn gerekli cevabı 😆
I
Stadımıza laf atanlar sene sonunu nasıl getireceklerini düşünsünler önce makara:

Kardeş bu arada hayırlı olsun başkanlığın 😉 Gs sitemizde iyi temsil edeceğine eminim.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

Kardeş bu arada hayırlı olsun başkanlığın 😉 Gs sitemizde iyi temsil edeceğine eminim.

bayağı oldu ama sağol ❤️
I

bayağı oldu ama sağol ❤️

Önceki yazımda da dediğim gibi sınavlardan dolayı uzun süredir girmiyorum siteye inş. yazın yine buralardayım.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş.
S
SLeRockche ⭐ 18y
Üstü kapatılmicak ama yinede güzel olacak.
A
Apollon OP ⭐ 18y

Kapatılacak ama 29 Ekimde değil..
A
Apollon OP ⭐ 18y
1 aylık gelişme

S
SLeRockche ⭐ 18y

Kapatılacak ama 29 Ekimde değil..

Ne zaman olduğu hakkında bir bilgin var mı?
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y

Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş.

Kedinin elinde Ciğer fabrikası varsa [Saraçoğlu] Niye sizin halı sahaya mındar desin 😁
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
1 aylık gelişme

100 yıllık gelişme makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: