Icerige atla
Extraloob

s/s Nuker mi Dagger/Cleric mi..?

· 15 Yanıt · 4.5K görüntüleme
Y
yucel26 OP ⭐ 16y
Arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum s/s nukermi olsam dagger/cleric mi?
İkisi arasında yaklask 1 bucuk aydır gidip geliyorum...
72 level çar var SP farm yapıcam ONG ta 2M kadar...
Lütfen yardımcı olunuz...
15 Yanıt
D
ddnet ⭐ 16y
sen blade aç iyisi..
K
kamo29 ⭐ 16y
dostum nuker aç bence ama full in olsun hibrit olmasın ve light +cold olsun ondansonra yürü gitsin o çarı daha da tutamazsın yaklaşık olarak da bu çara 1,5m sp istiyo
M
Youtube'da bi video izlemiştim bundan 2-3 ay evvel, Cıkan damage'i hiçte unutmam makara:
adam manyang'a 390k küsür crit yerleştirmişti. belki daha fazla vuranlarda vardır.
gerisini sen düşün ona göre karar ver makara:
tabii iyice araştırmak lazım sonucta emek harcıcaksın
A
amasya1993 ⭐ 17y
Youtube'da bi video izlemiştim bundan 2-3 ay evvel, Cıkan damage'i hiçte unutmam makara:
adam manyang'a 390k küsür crit yerleştirmişti. belki daha fazla vuranlarda vardır.
gerisini sen düşün ona göre karar ver makara:
tabii iyice araştırmak lazım sonucta emek harcıcaksın

lol kaç m vuranlar var
ps2: s/s olursan fire-cold-bich aç
S
Fire+Cold+Lighthing FF nuker ol bence. Tadından yenmez 👍
A
amasya1993 ⭐ 17y

😗 😗 😗 😗 😗 😗 😗 😗 summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: daral: daral: daral: daral: daral:
ps: simgeler açıklıyor demek istediğimi
S

😗 😗 😗 😗 😗 😗 😗 😗 summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: daral: daral: daral: daral: daral:

Sorun nedir ?
A
amasya1993 ⭐ 17y

Sorun nedir ?

hafif dumanlısın heralde sen. o Hacker92 e attığın kazığı duyduklarında ne yapacan bakalım
S
Hacker92 arkadaşımdır. Attığım kazık filan yoktur. Asılsız suçlama yapmayınız. Önüme ne getirirsen getir gerekli açıklamayı yaparım.
D
ddnet ⭐ 16y
arkadaşlar adam kafa bulmak için açmış başlığı bence..sizde yorum yapmışsınız summer7:
zaten hesap fake galiba summer7:
A
amasya1993 ⭐ 17y
Hacker92 arkadaşımdır. Attığım kazık filan yoktur. Asılsız suçlama yapmayınız. Önüme ne getirirsen getir gerekli açıklamayı yaparım.

yok dedem hasta bilmem ne maaşı çekmedim ben zaten kadir
S
Kadir oyuna girdiğin yok. Akşam oyuna giriyorsun ne kadar borcum var ise akşam veriyorum.
A
amasya1993 ⭐ 17y
Kadir oyuna girdiğin yok. Akşam oyuna giriyorsun ne kadar borcum var ise akşam veriyorum.

ok inş oyunda bulurum
S

ok inş oyunda bulurum

Ben herzaman oyundayım. Char satın aldım SeljukEmpire'ye arada giriyorum. Her neyse bu akşam hallediyoruz. Asılsız suçlama yapmaman dileğiyle..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: