A altanyunus ⭐ 19y 18 yil once #121 beyler ben parmağa client igösterdim orginal client ama start diyorum bişey olmuyo neden ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A altanyunus ⭐ 19y 18 yil once #122 modlar cvp lütfen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C c4b4L ⭐ 19y 18 yil once #123 bot teleportta masa ustune atio :S bu nasıl ßi$e bole ? nasıl gidereßilirz ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CombatanT ⭐ 19y 18 yil once #124 sanırım az önce bitti bu test olayı 03:45 te bende auto traning gitti sakın towna dönmeyin^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C c4b4L ⭐ 19y 18 yil once #125 eet ya Very Happy bende de gitti ama saldiranlara vuruo yine Very Happy para toplamio Very Happy zohaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 18 yil once #126 Patladı buda Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crazy4k!LL ⭐ 19y 18 yil once #127 aaa indiremeden patlamış Sad Sad Sad Ama yinede paylaşım için TEŞEKKÜRLER :?!!! Mr. Green Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E eL`dode ⭐ 19y 18 yil once #128 yinemi patladı off TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil