SADECE BAŞLIKLAR BÜYÜK OLUR ANIL'CIM ANADINMI extraokk headbang2ft9
SÜPERRRRR!!!
Türkçe lütfen.Bide okadar büyük yazma Laughing
srobot 1.85 ve 1.141 client freeee çalışıyor 16.01.2008
· 128 Replies · 7.2K views 0 reading · Page 3 / 7
Replies
SADECE BAŞLIKLAR BÜYÜK OLUR ANIL'CIM ANADINMI extraokk headbang2ft9
SÜPERRRRR!!!
Türkçe lütfen.Bide okadar büyük yazma Laughing
seninki başlıkmı Razz
ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ YAZMIŞIM BAŞLIKLAR BÜYÜK OLMAZ DİCEKTİM :?!!!
M
Mr. ProfessoR
⭐ 19y
LoL gibisiniz Mr. Green Mr. Green
Sadece başlıklar büyük olur ha extraokk extraokk
LoL gibisiniz Mr. Green Mr. Green
hehe lol gibisiniz dio ya lol un anlamını biliomusn bari...
Post kasmak yerine şuna bi cevap verseniz?? Parmağa tıkladığımda hiç bir şey olmuyor...(oyuna normal girebiliyorum bu arada)
Post kasmak yerine şuna bi cevap verseniz?? Parmağa tıkladığımda hiç bir şey olmuyor...(oyuna normal girebiliyorum bu arada)
Vistamı Kullanıyorsun ?
Yeni Versiyonunu İndirdin Mi ?
Xp , SroBot 1.85 deil mi? indirdim....
CTRL+ALT+DEL Yap İşlemlere Gel Srobot Diye Bir Şey Varsa Normal Silkroadtan Gir Eskiden Öyle Çalışıyordu...
kemalistin verdi linkten indir çalışıyor
http://www.speedyshare.com/658111789.html
M
minotauros
⭐ 19y
trafficten bi oyuna giremedikki tam girerim bot biter
Hala çalışıyor dimi indiriyorum uzun zmn dır makinamız bi bot yüzü görmedmişti Laughing
evet çalışıyor çok güzel hemde Mr. Green
M
Mr. ProfessoR
⭐ 19y
Bota bakıyodum da lolun anlamını biliyor musun acaba demişsin, neden böyle bi tavır gösterdin bilmiyorum.
LoL; normal anlamı kahkaha atmak olan tüm online oyunlarda kullanılan bir ifadedir. Genelde ^^ ve xD gibi modern tarz gülümseyiciler LoL yazar ve ilk ve son L leri büyük yaparlar.
LoL; normal anlamı kahkaha atmak olan tüm online oyunlarda kullanılan bir ifadedir. Genelde ^^ ve xD gibi modern tarz gülümseyiciler LoL yazar ve ilk ve son L leri büyük yaparlar.
Bota bakıyodum da lolun anlamını biliyor musun acaba demişsin, neden böyle bi tavır gösterdin bilmiyorum.
Aslında Alakası Yok lol Bir Phpbb Smileyidir 😊 Hatta Bu Forumdada Var " Laughing "
Yaw oyunu bile silip tekrar yükledim , yok , start diyorum oyun açılmıyorrr....Nasıl bi şans bendeki ya..
M
Mr. ProfessoR
⭐ 19y
Aslında Alakası Yok lol Bir Phpbb Smileyidir 😊 Hatta Bu Forumdada Var " Laughing "
LoL = Laughing out Loudly
Smiley olarak kullanılan herşey öylesine mi yazılıyor. Madem smiley bir anlamı var, yoksa şokartınç da olabilirdi...
returun çektim oyundan attı
Çalışmıyoooor , adamlar çözdüler sanırım problemlerini.....auto trainig etkin ama skiller gözükmüyo , olduğu yerde duruyo ölece..
bot bitti şuan auto traning kapandı Confused
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Log in to write a reply.
Log In