Icerige atla
Extraloob

[SroBot 1.79b-HaxCr4x 3.4] [GünceL] [Paralı Bota Crack]

· 49 Yanıt · 4.5K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y
Tıklayın
tarama sonucu upload olmadı bende böle koyiyim dedim
W
arkadaslar temızmı ya indirdim ama bir sorun varmı ??
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y
Dosya temizdir ama bana inanmayan tekrar taratabilir
A
arkadasim pot basmiyo pot bitince return cekmiyo kisacasi cof dosyasi yazmadigi icin hic bi ise yaramazz Evil or Very Mad
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

arkadasim pot basmiyo pot bitince return cekmiyo kisacasi cof dosyasi yazmadigi icin hic bi ise yaramazz Evil or Very Mad

ewt arkadaşım o sorunlar var ama ne yapalım cracladıgımız için öyle oluyor
A

anlamadıgım şey balt dosyasını kendi elimle yazıp eksiksiz conf dosyasına attım görmüyo neden acaba Confused
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

anlamadıgım şey balt dosyasını kendi elimle yazıp eksiksiz conf dosyasına attım görmüyo neden acaba Confused

botu rardan bida cıkar bida dosyaya at sonra haxc4x oyuna gir ayarları yap kayıt et oyundan cık sonra bida gir bu sefer haxc4x ile crack le kullan gene olmuyor ise yapacak bişi kalmıyor gibi
A
olmuyor cok denedim sro botla ugrasmaya degmez adamlar oyle bi sisten kurmuslarki sm nin ıp kısıtlama sorunun çözene dek sro bottan hayır yok
forever turbo bot Exclamation
A
bu arada sro botu cracklemeklen fazla ugraşmayın ben ugrastim karakterim soyuldu zor toparladim biliginize Exclamation

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: