Tıklayın
tarama sonucu upload olmadı bende böle koyiyim dedim
[SroBot 1.79b-HaxCr4x 3.4] [GünceL] [Paralı Bota Crack]
· 49 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
W
wolwerinetr
⭐ 19y
arkadaslar temızmı ya indirdim ama bir sorun varmı ??
Dosya temizdir ama bana inanmayan tekrar taratabilir
A
arkadas1234
⭐ 19y
arkadasim pot basmiyo pot bitince return cekmiyo kisacasi cof dosyasi yazmadigi icin hic bi ise yaramazz Evil or Very Mad
arkadasim pot basmiyo pot bitince return cekmiyo kisacasi cof dosyasi yazmadigi icin hic bi ise yaramazz Evil or Very Mad
ewt arkadaşım o sorunlar var ama ne yapalım cracladıgımız için öyle oluyor
A
arkadas1234
⭐ 19y
anlamadıgım şey balt dosyasını kendi elimle yazıp eksiksiz conf dosyasına attım görmüyo neden acaba Confused
anlamadıgım şey balt dosyasını kendi elimle yazıp eksiksiz conf dosyasına attım görmüyo neden acaba Confused
botu rardan bida cıkar bida dosyaya at sonra haxc4x oyuna gir ayarları yap kayıt et oyundan cık sonra bida gir bu sefer haxc4x ile crack le kullan gene olmuyor ise yapacak bişi kalmıyor gibi
A
arkadas1234
⭐ 19y
olmuyor cok denedim sro botla ugrasmaya degmez adamlar oyle bi sisten kurmuslarki sm nin ıp kısıtlama sorunun çözene dek sro bottan hayır yok
forever turbo bot Exclamation
forever turbo bot Exclamation
A
arkadas1234
⭐ 19y
bu arada sro botu cracklemeklen fazla ugraşmayın ben ugrastim karakterim soyuldu zor toparladim biliginize Exclamation
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap