Bu program her türlü pencerenizi saklamaya yarar. Buna SRO pencereleride dahildir. Botu olmayan ve bazen SRO'nun bilgisayarda kendini sürekli öne almaya çalışmasından dolayı çalışmalarınıza sıkıntı getirmesin bu program ile son verebiliyoruz.
[download]http://www.window-hide.com/downloads/window-hide-tool-2.0.exe[/download]
- Resim Silinmiş.
Buna tıkladığımızda tüm pencereler gizlenir.
- Resim Silinmiş.
Buraya Sistem Tray'a sağ tıklayıp Preferences menüsüne tıkladığımızda açılacaktır.
Buradanda kısayol gizlemek istediğiniz zaman Hide window kısmına istediğiniz tuş kombinasyonuna ayarlayabilirsiniz (örn: ben Ctrl + H ye ayarladım) ve ayarladığınız kombinasyona bastığınız anda o anda açık ve seçili olan pencere gizlenir hale gelmektedir.Aynı şekilde kısayol ile geri açmak için geri show window kısmına gizlemede olduğu gibi bir başka kombinasyon yapılır (örn: ben Ctrl + J ye ayarladım)Kombinasyona bastığınız anda en son gizlediğiniz pencere açılır.
- Resim Silinmiş.
Eğer başka gizlenmiş bir pencere açmak istiyorsanız, Sistem Tay kısmındaki sembole yine sağ tıklayarak; buradaki menüden gizlemiş olduğunuz pencerelerden herhangi 1 tanesini geri görünür hale getirebiliyorsunuz.
- Resim Silinmiş.
Aynı yol üzerinde show all windows seçeneği ile tüm gizlenmiş olan pencereleri açabiliyorsunuz.
Bu başlığı okuyan ve yorum herkese teşekkürler. 👍
PS: Ancak aramama rağmen bulamadım. Verilmişse özür dilerim sin:
SRO-Windows Hider
· 3 Replies · 3.5K views 0 reading
3 Replies
Log in to write a reply.
Log In