Bu program Sinthax rezize gibi olmasına karşın video ve resim çekebilme özelliğine sahiptir !
Çok kullanışlı bir programdır , Pc nizi hiç kastırmas ve Cpu nuzu büyük bir oranda direk düşürür !
İndir => http://rapidshare.com/files/47475023/SR ... ob.com.rar
||| Sro Toolbox New Program |||
· 36 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
bunu 2. ye veriyosun Confused
hyr olm adamlar arıyo bu prog bende koydum capişşş Cool
ok Twisted Evil
nasıl kullanılıo Embarassed
Programı indirdikten sonra gerçek simgesine iki kere tıkla sağ alta gelecektir !
Ordan simgeye sağ tıkla optionsa gir bak anlarsın mesela Silkroadı alta indirmek için Ctrl+Alt+ M tuşuna basmalısın...
Eğer Silkroadı gene aynı yapmak için (tam ekran) Ctrl+Alt+N basmalısın ...
İyi Oyunlar ... Cool
Ordan simgeye sağ tıkla optionsa gir bak anlarsın mesela Silkroadı alta indirmek için Ctrl+Alt+ M tuşuna basmalısın...
Eğer Silkroadı gene aynı yapmak için (tam ekran) Ctrl+Alt+N basmalısın ...
İyi Oyunlar ... Cool
video çekebilme özelliğine sahiptir !
demişsin ama burda öle bi krayol tuşu yok sen sölermisin Rolling Eyes Embarassed Neutral
program sabitlerimizde var diye hatırlıyorum ama saol paylaşımın için.
hyr sabit deil ama sabit olursa sevinirim Cool
abi ben bunun nasıl calıstıgını anlayamadım
ustelık almanca ve hıc almancadan anlamam:) bırısı sunu resımlı bı sekılde anlatırsa tesekkur ederım anlatmazsanızda canınız saolsun
ustelık almanca ve hıc almancadan anlamam:) bırısı sunu resımlı bı sekılde anlatırsa tesekkur ederım anlatmazsanızda canınız saolsun
Almancadan anlamana gerek yok Ctrl+Alt+M sroyu masaüstü altına alır CPU 'yu kastırmaz !
Ctrl+Alt+N sroyu masaüstüne tekrar tam ekran haline döndürür ! capişşş Cool
Ctrl+Alt+N sroyu masaüstüne tekrar tam ekran haline döndürür ! capişşş Cool
C
captan_1905
⭐ 19y
Ne işe yarıoo ???

anlattım Programın ne işe yaradığını üstteki yazdıklarımı oku Evil or Very Mad
saol süper extraokk
ewt süper bir program bişe deil extraokk
biz bunu botta kullanıcaz sadece galiba tümüyle altamı iniyo yoksa küçültüyomu alta iniyosa göremeyiz bişe
Tümüyle alta gidiyo ctrl +alt + M
Sonra ctrl+alt+n yapınca üste geliyo yine
Sonra ctrl+alt+n yapınca üste geliyo yine
oldu eline koluna heryerine sağlık Cool
eline sağlık
güzelde c(8) hatası veriyo.düzeltirmsn?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
EKOL SRO New Private Server 120 cap Arabia New Skills :)Comı TurKish Thread Empire-Sro-Pve-D11-Cap 110-Silk/H- New Events-Jop Based-New Topic Alone Sro 90 CAP #EU-CHİN# New Pets # New Avatars Empire-Sro-Pve-D11-Cap 110-Silk/H- New Events-Jop Based-New Topic Lottery Sro II [D11] [Free] silk, New Features,[New Systems]