hepinize merhabalar, ilk önce söyliyim indirmeden çalışıyor buna tıklıyorsunuz orda otomatik güncelliyor güle güle kullanın 🍺 daha önce konu açıldıysa lütfen beni affedin affınıza sığınıyorum 🙏
lütfen yorumları okuyup yorum yapınız saolun
http://www.rev6.com/stats/servercapacity.asp
SRO Server List İndimeden Çalışıyor %99,99999999
· 25 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
yorumlarınızı bekliyorum ☕
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Sitemizde +rep gibi 3. sınıf forum uygulaması yoktur 😎
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Böyle bir konuya da gerek olduğunu sanmıyorum
Böyle bir konuya da gerek olduğunu sanmıyorum
kardes ben serverlisti aramak için cnm çıktı ben size göre biraz bilgisiz olabilirim ki(tabii silkroad hakkında) ama benim kadarlarda bunu kullanabilir + rep içinde özür dilerim
O
Optimus Prime
⭐ 18y
saçma
saçma
sen bu sitede uzun süredir gezen bir arkadasımızsın yani senin emeğe saygı sözünü bilmen gerekiyor Sivaslı arkadasım
M
Misproject
⭐ 19y
her silkroad oynayan kişi yüzde 90 ihtimalle rev6 yi biliyordur.
gene de tşkler
gene de tşkler
Büyük ihtimalle forumlardaki REP in REPUTATİON oldugunu da %90 kişi bilmiodur ^^
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Büyük ihtimalle forumlardaki REP in REPUTATİON oldugunu da %90 kişi bilmiodur ^^
Peki bunu bilenlerle bilmeyenler arasında ne fark oluyo? Misal sen biliyorsun . Sözlüğe bakmadan anlamını yazabilirmisin? Hadi yazdın diyelim. Ne farkeder. Sonuçta iyi bişey olduğu belli ☕
Gitmeyin adamın üstüne 😐
Bilmeyenler için iyi olmuş arkadaşım .
G
garip_avci
⭐ 18y
Gitmeyin adamın üstüne 😐
katılıyorum. sonuçda bu oyuna yeni başlamış ve sadece forum sitelerinden gördükleriyle oyunu öğrenenler var. belki gereksiz bişey ama yinede saol arkadaşım 👍
O
Optimus Prime
⭐ 18y
saçma
sen bu sitede uzun süredir gezen bir arkadasımızsın yani senin emeğe saygı sözünü bilmen gerekiyor Sivaslı arkadasım
tmm da bi emek göremiyorum ortada genede alındıysan dediklerimden özür dilerim hatam varsa kusura bakma
saçma
sızın gbıler yuzunden artık konu acmaya ble korkuyoruz sacma yazacagına tsk yazsan olmyomu hem daa kısa 👍
L
last_knight
⭐ 19y
biliniyor saol
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
biliniyor saol
+393
saçma
ulan adam bisiler yapmaya calismis neler diyosunuz 👴
Gitmeyin adamın üstüne 😐
katılıyorum. sonuçda bu oyuna yeni başlamış ve sadece forum sitelerinden gördükleriyle oyunu öğrenenler var. belki gereksiz bişey ama yinede saol arkadaşım 👍
teşe
saçma
sızın gbıler yuzunden artık konu acmaya ble korkuyoruz sacma yazacagına tsk yazsan olmyomu hem daa kısa 👍
teşekkür ederim hepinize herkes iyi eleştiriyide alır kötü eleştiriyide o vicdanınıza kalmış
bu arada ben silkroada yeni başlamadım sadece rev6'yı keşfettim benim gibi herkes keşfetsin die buraya koydum
oyuna yeni başlayanlara yardım edebilir
bilmeyenler için iyi olmuş ama server list ler 3 aşağı 5 yukarı doğrudur.yani oyunda 5 kişilik boşluk görünüyorsa bilinki o dolalı çok olmuştur. 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap