Icerige atla
Extraloob

Sro launcher açıyorum starta basıyorum sro client gelmiyor

· 15 Yanıt · 17K görüntüleme
Z
zurna222 OP ⭐ 16y
arkadaşlar sorunum bu silkroad launcheri açıp starta bastığımda hack shield doluyor ondan sonra öyle kalıyor clien falan açılmıyor launcherde kalıyor öyle yardım edin ne olur ? 😢
15 Yanıt
Z
zurna222 OP ⭐ 16y
yokmu yardım koskoca extraloobdan ?
Z
zurna222 OP ⭐ 16y
yarım lütfen 😞
Z
zurna222 OP ⭐ 16y
T
thepolat ⭐ 18y
Arkadaşlar aynı dert bendede mevcut lütfen yardımcı olurmusunuz.
Z
zurna222 OP ⭐ 16y
Yardım edermisiniz !!!!!!!!!!!!!!!!!
S
Başlat>Çalıştır>regedit yaz > HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Services>EagleNT

Tam adres budur dostum EagleNT dosyasına sağ tıkla izinler de Everyone'yi kaldır tamamdır 😉
B
blade408 ⭐ 19y
Başlat>Çalıştır>regedit yaz > HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Services>EagleNT

Tam adres budur dostum EagleNT dosyasına sağ tıkla izinler de Everyone'yi kaldır tamamdır ;)

formatta atalımmı 🍺
S

Tam adres budur dostum EagleNT dosyasına sağ tıkla izinler de Everyone'yi kaldır tamamdır ;)

formatta atalımmı 🍺

Bilgisayarı değiştirelim hatta.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

formatta atalımmı 🍺

makara:
R
RecNight ⭐ 15y

formatta atalımmı 🍺

Everyone yok bende daral: daral: daral:
A
arodat ⭐ 16y

Nerede görsem herkes bir yerlerden kopyalayıp yapıştırıyor bu çözüm yolunu ama cevaplardan gördüğüm kadarıyla yapanların %99 unda işe yaramamış 😕
0
01skart ⭐ 15y
Aynı sorun var biri yardım etsin lütfen :S sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 ben de de everyone diye bir şey yok orada daral: daral: daral: sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1
D
pc windows 8 ?
D
pc windows 8 ? yarım eder mısınız ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: