arkadaşlar sorunum bu silkroad launcheri açıp starta bastığımda hack shield doluyor ondan sonra öyle kalıyor clien falan açılmıyor launcherde kalıyor öyle yardım edin ne olur ? 😢
Sro launcher açıyorum starta basıyorum sro client gelmiyor
· 15 Yanıt · 17K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
yokmu yardım koskoca extraloobdan ?
yarım lütfen 😞
Arkadaşlar aynı dert bendede mevcut lütfen yardımcı olurmusunuz.
Yardım edermisiniz !!!!!!!!!!!!!!!!!
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Başlat>Çalıştır>regedit yaz > HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Services>EagleNT
Tam adres budur dostum EagleNT dosyasına sağ tıkla izinler de Everyone'yi kaldır tamamdır 😉
Tam adres budur dostum EagleNT dosyasına sağ tıkla izinler de Everyone'yi kaldır tamamdır 😉
Başlat>Çalıştır>regedit yaz > HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Services>EagleNT
Tam adres budur dostum EagleNT dosyasına sağ tıkla izinler de Everyone'yi kaldır tamamdır ;)
formatta atalımmı 🍺
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Tam adres budur dostum EagleNT dosyasına sağ tıkla izinler de Everyone'yi kaldır tamamdır ;)
formatta atalımmı 🍺
Bilgisayarı değiştirelim hatta.
formatta atalımmı 🍺
makara:
formatta atalımmı 🍺
Everyone yok bende daral: daral: daral:
Nerede görsem herkes bir yerlerden kopyalayıp yapıştırıyor bu çözüm yolunu ama cevaplardan gördüğüm kadarıyla yapanların %99 unda işe yaramamış 😕
Aynı sorun var biri yardım etsin lütfen :S sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 ben de de everyone diye bir şey yok orada daral: daral: daral: sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1
D
devilhunter2
⭐ 19y
pc windows 8 ?
D
devilhunter2
⭐ 19y
pc windows 8 ? yarım eder mısınız ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap