Icerige atla
Extraloob

sro avrupa hızlı indirmenin yolu

· 11 Yanıt · 2.4K görüntüleme
K
kralsem856 OP ⭐ 19y
denicem sagol
11 Yanıt
F
fsm ⭐ 19y

ilk önce indir.com dan DAP adlı pogramı indircez ne işe yaradığını söylüyorum internetten dosya indirirken daha hızlı indirmemzi sağlıyo 6 kat kadar Shocked Shocked sonra tek link olan siteden dosyamızı indiriyok (unuttum sitenin linkini Laughing ) rapidle olmuyo denedim :?!!! modorötör arkadaslarım özür dilerim o adar konu varki gereksiz araştıramadım topic i indirdikten sonra ver elini kasmaya extrabeer extrabeer

işte sorun orda zaten tek link olan link calışmıyuor bi saattir onu arıyorum
F
fsm ⭐ 19y

işte link http://files.filefront.com/SilkroadOnli ... einfo.html

ok saol dostum bu link calışıyor bunuda flash get vs gibi bi programla indiremedim ama olsun basladı en azından download 9 saat surcek sabaha kadar artık 😊 hatta saat 1 10-11 e kadar surecek acık bırakcaz pc yı işten ararız evı artık bıtmısmı he tamam kapa sımdı vs 😊

tesekkurler dostum kaç saattir calısan link arıyorum ya sro sitesi bile indirmiyor suan
S
sufli ⭐ 19y
BEN İNDİRDİM RAR DOSYASI AÇARKEN HATA VERİO ONCA EMEK PARA BOŞA GİTTİ MODERATOR ARKADAŞLAR O TEK LİNK DE PROBLEM VAR DİE YAZARLARSA İYİ OLUR KANIMCA
BELKİDE HATA BENDE AMA TEKRAR DENEMEYE CESARETİM YOK
İYİ OYUNLAR
K
karapençe ⭐ 19y
Bu program mı Download Accelerator Plus 8.1
K
karapençe ⭐ 19y
eee kardeş indirdim ve kurdum şimdi oyunu nasıl indircez
S
sorale ⭐ 19y
evet ben yaptım sahiden hızlı iniyor robinson kardeşime teşekkürler
C
Caprice ⭐ 19y
Bu DAP'ı indirdim şuan iniyo paralı gibi bi durum olurmu? Arrow Question
K
kralsem856 OP ⭐ 19y

BEN İNDİRDİM RAR DOSYASI AÇARKEN HATA VERİO ONCA EMEK PARA BOŞA GİTTİ MODERATOR ARKADAŞLAR O TEK LİNK DE PROBLEM VAR DİE YAZARLARSA İYİ OLUR KANIMCA
BELKİDE HATA BENDE AMA TEKRAR DENEMEYE CESARETİM YOK
İYİ OYUNLAR

dedigin hangi link?
K
karapençe ⭐ 19y

evet ben yaptım sahiden hızlı iniyor robinson kardeşime teşekkürler

nasıl yaptın bide bize anlatır mısın ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: