denicem sagol
sro avrupa hızlı indirmenin yolu
· 11 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
ilk önce indir.com dan DAP adlı pogramı indircez ne işe yaradığını söylüyorum internetten dosya indirirken daha hızlı indirmemzi sağlıyo 6 kat kadar Shocked Shocked sonra tek link olan siteden dosyamızı indiriyok (unuttum sitenin linkini Laughing ) rapidle olmuyo denedim :?!!! modorötör arkadaslarım özür dilerim o adar konu varki gereksiz araştıramadım topic i indirdikten sonra ver elini kasmaya extrabeer extrabeer
işte sorun orda zaten tek link olan link calışmıyuor bi saattir onu arıyorum
işte link http://files.filefront.com/SilkroadOnli ... einfo.html
ok saol dostum bu link calışıyor bunuda flash get vs gibi bi programla indiremedim ama olsun basladı en azından download 9 saat surcek sabaha kadar artık 😊 hatta saat 1 10-11 e kadar surecek acık bırakcaz pc yı işten ararız evı artık bıtmısmı he tamam kapa sımdı vs 😊
tesekkurler dostum kaç saattir calısan link arıyorum ya sro sitesi bile indirmiyor suan
BEN İNDİRDİM RAR DOSYASI AÇARKEN HATA VERİO ONCA EMEK PARA BOŞA GİTTİ MODERATOR ARKADAŞLAR O TEK LİNK DE PROBLEM VAR DİE YAZARLARSA İYİ OLUR KANIMCA
BELKİDE HATA BENDE AMA TEKRAR DENEMEYE CESARETİM YOK
İYİ OYUNLAR
İYİ OYUNLAR
Bu program mı Download Accelerator Plus 8.1
eee kardeş indirdim ve kurdum şimdi oyunu nasıl indircez
evet ben yaptım sahiden hızlı iniyor robinson kardeşime teşekkürler
Bu DAP'ı indirdim şuan iniyo paralı gibi bi durum olurmu? Arrow Question
işte link http://files.filefront.com/SilkroadOnli ... einfo.html
bu dosyayı indirdim ama calıstıramadım sorunlu olabılır
BEN İNDİRDİM RAR DOSYASI AÇARKEN HATA VERİO ONCA EMEK PARA BOŞA GİTTİ MODERATOR ARKADAŞLAR O TEK LİNK DE PROBLEM VAR DİE YAZARLARSA İYİ OLUR KANIMCA
İYİ OYUNLAR
dedigin hangi link?
evet ben yaptım sahiden hızlı iniyor robinson kardeşime teşekkürler
nasıl yaptın bide bize anlatır mısın ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap