Beyler Party Görün 😆 😆 😆
- Resim Silinmiş.
ehehehehehe 😈 😈 😜
- Resim Silinmiş.
İYİ FORUMLAR
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Spiral 4Ever
Guıld Tamamı Yabancı ve Bot Kullanmak Yasak.... 😈 😈
Spiral 4EverBaşta bunu diyen kullanmasın çünkü herkes bot kullanıyor. Bot olmadan sro'da olmaz. 😎
Spiral 4EverBaşta bunu diyen kullanmasın çünkü herkes bot kullanıyor. Bot olmadan sro'da olmaz. 8)
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Spiral 4EverBaşta bunu diyen kullanmasın çünkü herkes bot kullanıyor. Bot olmadan sro'da olmaz. 8)
Ben bot kullanmıyorum + Kullanmayıda sevmiyorum artık böyle bir party olduktan sonra ve guıld olduktan sonra botu ne yapıyım char 66 a doğru yol alıyor bugün hatta 90 açılmadan 72 falan olabilir..
aferin iyi yapmışınız bende diyorum niye kasmamış bizimki gelip yanımda yapmışınız partyi :D
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !aferin iyi yapmışınız bende diyorum niye kasmamış bizimki gelip yanımda yapmışınız partyi :D
ohh hacım nick ne söylede ona göre davranalım
Spiral 4EverBaşta bunu diyen kullanmasın çünkü herkes bot kullanıyor. Bot olmadan sro'da olmaz. 8)
Ben bot kullanmıyorum + Kullanmayıda sevmiyorum artık böyle bir party olduktan sonra ve guıld olduktan sonra botu ne yapıyım char 66 a doğru yol alıyor bugün hatta 90 açılmadan 72 falan olabilir..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap