Icerige atla
Extraloob

Spearmı ?? Sword Nukermi ??

· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme
M
Mc Enjoy B OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar bu zamana kadar hiç nuker karakter açmadım ve çok merak ediyordum yeni bir karakter açtım 2-3 günde 17 lvl oldu üstünde 7 k sp var hiçbir skilline vermedim full int sizce karakteri Sword Shield Nukermi yoksa Spear Nukermi yapıyim hangisi daha kullanışlı yada daha az damage yiyip daha fazla damage koyuyor tabi herkes sword shield dicektir.

yada sizce cold lightningmi fire lightningmi olsam

bide heuksal bicheon pacheon skillerine vermesemmi ne dersiniz.

Çok ihtiyaç duyuyorum hemen acil yanıt
14 Yanıt
N
kardesim sana onerim bicheon mastery 90 lvl yapip sword-shild ile kasman neden diyiceksin soyle izah ediyim moblarda kasarken coldun da 90 lvl oldugu ıcın defansın shildla bırlıkte cok saglam olucak pvpler de ıyı brli bir kalkan alıcaksın elıne (en az +5) bicheon skilleri (combolar ve yatir batır ıle ) ve nukelerle pvplerde saglam bir char elde ediceksin 👍 90 light 90 cold 90 bicheon 30 heuksal yapıcaksın skıllerını uniquelerde de eline spear alıcaksın hem heuksal 30 lvl ıle %30 damage farkın olucak hem de 500e yakın hp avantajın 👍
M
Mc Enjoy B OP ⭐ 19y
Valla bilgilendirdiğin için sağol zaten bende sword shield cold lightning olmayı planluyordum
N
ne mutlu bana o zamn kardesım 😉
X
Xanthos ⭐ 19y
Full int olacağım diyorsan Sword / shield , hibrid düşünüyorum diyorsan spear...
Cold,Lightining , Bicheon 90
kıyafet : Protector
M
Macro ⭐ 19y
hibrid için Spear
Full int için Cold Light Bicheon
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
kardesim sana onerim bicheon mastery 90 lvl yapip sword-shild ile kasman neden diyiceksin soyle izah ediyim moblarda kasarken coldun da 90 lvl oldugu ıcın defansın shildla bırlıkte cok saglam olucak pvpler de ıyı brli bir kalkan alıcaksın elıne (en az +5) bicheon skilleri (combolar ve yatir batır ıle ) ve nukelerle pvplerde saglam bir char elde ediceksin 👍 90 light 90 cold 90 bicheon 30 heuksal yapıcaksın skıllerını uniquelerde de eline spear alıcaksın hem heuksal 30 lvl ıle %30 damage farkın olucak hem de 500e yakın hp avantajın 👍

bncede hepsıne katılıorum 👍
M
Macro ⭐ 19y

bncede hepsıne katılıorum 👍

boşuna katılmayın derim

o heuksal yüzde 30 heuksal skill leri kullanılırken yani physical vuruşta sadece physical vuruş için işe yarar 🍺
T
TitusPullo ⭐ 19y
ben Spear derim her zmn için. kullanmayı bilene tabii.
I
ironEyE ⭐ 18y
ölüm makinası olayım diyosan 30 lvle kdr spear a ver pasifleri 3 e kdr artır sonra fire 90 light 90
N
ölüm makinası olayım diyosan 30 lvle kdr spear a ver pasifleri 3 e kdr artır sonra fire 90 light 90

bu sekılde de sadece moblara karsı olum makınesı olabılır 👍
M
ManlY ⭐ 18y
ben Spear derim her zmn için. kullanmayı bilene tabii.

👍
W
werarce ⭐ 19y
benim 90 lvl spear nuker im var gayet memnum um light 90 fire 90 heuksal 90 cold 30 skill lerim armor giyiyorum gayette sağlam vuruyor ve kolay kolayda yatmıyor
_
_TiamaT_ ⭐ 18y
benim 90 lvl spear nuker im var gayet memnum um light 90 fire 90 heuksal 90 cold 30 skill lerim armor giyiyorum gayette sağlam vuruyor ve kolay kolayda yatmıyor

Snow yoksa nukerde yok 😄
( 2int1str se baska 😜 )

Bence en kral nuker 5int1str spear 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: