Uzun zamandır emektar 2 çıkışlı speaker'larımı değiştirme düşüncesini taşıyordum.Geçen gün artık bizden bu kadar diyip emekliliğe ayrılmalarından sonra yeni speaker arayışlarıma başladım.Öyle basslı şarkı dinleyen bir insan değilim ancak kaliteli bir çıkış yapan,5W üzeri,2+1 ya da 3+1 speaker arıyorum.50 ile 70 lira arasında fiyatlı kaliteli bir model bulursanız topic altında paylaşımınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim..
Speaker Konusunda..
· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
ben yeni sistemime bunu aldım tavsiye ederim 😎

Ben bunu kullanıyorum. Gayet de güzel
creative 2+1

Bunlardan birini tercih et bence. Aradığın kriterlere uyuyor 🍺
creative 2+1

Bunlardan birini tercih et bence. Aradığın kriterlere uyuyor 🍺
creative'de temiz ses verir candır ben ipod takılıp kullanılabilen bir ürün istedim gelenim gidenim çok oluyor ipodları olan çıkarsa takar dinleriz hesabı yaptım ya da siyasal bana vurursa bi 4.nesil ipod alırım belki ihihihiii 😄 😜
M
Misproject
⭐ 19y
bu da bnm ki
M
Misproject
⭐ 19y

bu bnm arkadaşta var baya ii, güzel ses veriyor 👍
bu bnm arkadaşta var baya ii, güzel ses veriyor 👍
O sete hastayım dostum siyahlı grili bir modeli var dehşet şekli ve gücü var ancak 120 liradan aşağı fiyatlısını bulamadım :?
Creative 2+1 ve Logitech 2+1 fiyaları neredeyse aynı,ancak creative 2+1 modelinde 9W çıkış varken,Logitech 2+1 modelinde 17W çıkış var(özellikleri ve fiyat çizelgesini okuduğum siteye göre).Tercihim Logitech olacak herhalde.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim 😘
Son bir sorum daha olacak;Logitech gerçekten iyi bir marka değil mi speaker konusunda ❓
görüntü hiçbirşeydir, işlevsellik daha ön planda olmalı. 😎
görüntü hiçbirşeydir, işlevsellik daha ön planda olmalı. 8)
Creative zaten daha önceden de kalitesini bildiğim bir markadır.Çok teşekkür ederim dostum çok yardımcı oldun 🍺
Speaker denilince akla gelen ilk marka kuşkusuz Logitech'dir.Ben kullanıyorum sanada tavsiye ederim.
ben yeni sistemime bunu aldım tavsiye ederim 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap