Ufck OP ⭐ 16y 12 yil once #1 Merhaba arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum bu ürünü kullanan varmı veya sizce iyi bi ürünmüdür .Spoilerhttp://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/creative-inspire_t6160-inspire-t6160-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=41328 [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M M ' BiLGiN ⭐ 19y 12 yil once #2 Creative'nin sistem üzerine her ürünü güzeldir hacım. Fiyatı'da gayet cazip 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #3 Totalde 35 watt bi sistem içinde tda2030a var 5 tane düz, 2tanesi köprü bağlı wooferi besliyor, yüksek seste trafonun gücü yetmiyor boguluyor.Ama ortalama bi seste temiz sesi var. Fiyatina göre iyi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Ufck OP ⭐ 16y 12 yil once #4 Arkadaşlar bugün bu ürünü aldım fakat Right ve Left`ten ses alıyorum fakat RS LS ve Center den ses alamıyorum bunun sebebi nedir ? [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #5 Ses kartı çıkışlarını ayarlaman gerek, eğer 5.1 desteği yoksa ses kartında, Y ek alarak ses kartı çıkışlarıni çoğaltmalısın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil