Evet arkadaşlar bilindiği üzere Spartacus kanser olmuştu.Bu yüzden o iyileşirken onun sadece 2 bölümde yer alacağı 6 bölümlük ara kısım çekiliyor.Bu 6 bölümmlük kısımda Batiatus un Ludus u nasıl kurduğu Crixusun nasıl şampiyon olduğu anlatılacakmış.Ocak 2011de Seyircilerle buluşacakmış İşte Buda Teaser
http://www.facebook.com/video/video.php?v=455552066131&oid=345111731888&comments
Spartacus:Gods Of The Arena Teaser
· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
kim ne yapsın crixus u bize spartacus lazım summer7:
Bana İlithya : ) 😈
Spoiler
spartacus az daha öldürüyordu elinden aldılar adamı kandırdılar maskeyle verdi ayarı verdi ayarı maskeyi çıkarttı ne görsün baş düşmanı karşısında o sahneye bayıldım ya
Geçen gün e2'de izledim.Çok hoşuma gitti hele ki aylık ödüller 😈 Bende başlamayı düşünüyorum.Yanlız bir sorum olacak.Bu dizi de star wars gibi çekim tekniğine sahip değil mi?Yani ilk olan olayları en sonda veriyorlar?
ps:Crixus'un nasıl şampiyon olduğunu bende merak ediyorum.Ayıboğan gibi adam. 😁
of offff acilen başlasın v2 yaa dayanılır gibi değil ❤️
Geçen gün e2'de izledim.Çok hoşuma gitti hele ki aylık ödüller 😈 Bende başlamayı düşünüyorum.Yanlız bir sorum olacak.Bu dizi de star wars gibi çekim tekniğine sahip değil mi?Yani ilk olan olayları en sonda veriyorlar?
Bro e2 dede beğendiysen eminim nette orjinaline bayılacaksın alt yazılısına.Espriler küfürlü ama e2 de doğal olarak fuck=kahretsin gibi çeviriler var.Ve kan yok e2de orjinalde kan sıçramaları süper mutlaka izlemenizi tavsiye ederim...
Büyük bir heycanla bekliyorum. 🙏
Bro e2 dede beğendiysen eminim nette orjinaline bayılacaksın alt yazılısına.Espriler küfürlü ama e2 de doğal olarak ****=kahretsin gibi çeviriler var.Ve kan yok e2de orjinalde kan sıçramaları süper mutlaka izlemenizi tavsiye ederim...
e2'de de alt yazılır.Türkçe olarak yabancı dizi mi izlenir yahu biggrint1
Yinede öyle çeviriyor manasında dedim.Tam olarak çevirmiyor.
Yinede öyle çeviriyor manasında dedim.Tam olarak çevirmiyor.
İngilizcem çok şükür yetiyor küfürlere 😁 biggrint1 neutral1
kim ne yapsın crixus u bize spartacus lazım summer7:
🤤
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap