Final sezonun ilk bölümü bu Cuma (25/01) Starz'da yayınlanacak.

Spartacus ve isyancılara ölüm! Yaşasın Büyük Roma Cumhuriyeti !!

Apologies?
Apologies?
Ben Romayı tutuyorum noldu kardeş 😎
Bu pis kölelerin hepsi tek tek ölecek çarmıha gericekler hahahaha 😄
Belki Roma kartalını Spartaküsün bir yerine sokarlarken izleme şerefine nail olursunuz. 😉
su Naevia ya uyuz oluyorum yetti su depresif halleri uyuzuma gitmeye basladi artik, Crixusta sesini cikaramiyor su kariya artik. o degil su kilikyalilarin harbi arkasi saglammis, komutanin ogluna ne diyecegini merak ediyorum yeni bolumu 4 gozle bekliyorum :D

su Naevia ya uyuz oluyorum yetti su depresif halleri uyuzuma gitmeye basladi artik, Crixusta sesini cikaramiyor su kariya artik. o degil su kilikyalilarin harbi arkasi saglammis, komutanin ogluna ne diyecegini merak ediyorum yeni bolumu 4 gozle bekliyorum :D
Aynen. Koleyken o sunu yapmis su bunu yapmis diye adami bunaltti artik 😄 Demirciyi gereksiz yere oldurdu, zavalli firincinin elini kopardi -.- Ama spartacus cezasini kesecek onun 😄 Bir de bizim kilikya (adana) lilarin absinthe getirmesi cok iyidi ya :D
Emirlere uysaydı ordumuz bu kayıpları yaşamıyacaktı Tiberius veledi herşeyi batırdı geberse bari.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap