-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
resim babel serverindan alinmis dw disi bos bi bolgede ne isleri war bunlarin Mr. Green Mr. Green
Spam Botlarini GM lermi Teleport Ediyo ???
· 19 Replies · 1.5K views 0 reading
19 Replies
ilginç Rolling Eyes
nasıl yani Confused
anlamadımmmm
Yani dw de bankanın önünde falan ...... com da 100m 50$ falan öyle yazılar yazıyolar ya onları
uzaklaştırıyo bankanın ordan falan insan olmayan yere ışınlıyo
uzaklaştırıyo bankanın ordan falan insan olmayan yere ışınlıyo
oyuna girince ilk işim oraya bakmak olcak Laughing
bende merak ettim şimdi acep grup olaylarımı var orada Twisted Evil
HAAA caktım brz.Valla bizim servera gelse iyi olur.snow_well die bi adam butun gun hotanda bas bas bagario,snow iyidir snow sizi sever........
ahahahah bilemiyom ama spambotlarin oraya kadar uçma gibi bi olasılıgı oldugunu bilmiyorum mutlaka biri onları oraya attı Mr. Green Mr. Green
elemanın itemlerde saglam ama +7 sun mu o sosmu bide sox spear görüküyo Mr. Green
işi geliştirmiş adamlar abi dw yanında kasanlarada spam yapıyorlar artık... yakında hem spam yapıp hemde kasan botlar cıkar piyasaya Mr. Green şaka bi yana gmlerin onlarla uğraşcagını hiç sanmam biz her hafta charımız bugda kaldı diye bas bar bagırıyoruz onu duymuyorlar ama baya kişini kalmıstır onlarla uğraşsalar biraz Evil or Very Mad
işi geliştirmiş adamlar abi dw yanında kasanlarada spam yapıyorlar artık... yakında hem spam yapıp hemde kasan botlar cıkar piyasaya Mr. Green şaka bi yana gmlerin onlarla uğraşcagını hiç sanmam biz her hafta charımız bugda kaldı diye bas bar bagırıyoruz onu duymuyorlar ama baya kişini kalmıstır onlarla uğraşsalar biraz Evil or Very Mad
Mr. Green
D
DeadSpirit
⭐ 19y
bence sadece reklam verıyorlar
muhtemelen biri çıkıp pislik yapmasın diye Mr. Green stall açtılar dc ettirdiler oturtular onunda bi yolunu bulmuşlar galiba
Bir grup çete toplantı yapıyo Mr. Green Laughing
anlamadım
anlamadım
anlasilmayan ne Question
F
FaTaL€RRoR
⭐ 19y
Gerçekten ilginç bişey. Dw ye gittiğimde bakıcam oraya Twisted Evil
Syrez full sun takım ve +7 sun bow aynı guildeyiz ama bu resim doğrudur acayip bişi... bu botlar yüzünden bişi satamıyoruz hotanda wts ...... yazıyorum gönderiyorum kimse göremiyo mecbur stalda satılmasını bekle Mr. Green
Log in to write a reply.
Log In