Icerige atla
Extraloob

SP kasmak

· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme
.NET
.NET OP ⭐ 19y
49 lv chinese glavierim. 6 gapla devam ediyorum. Ama sp kasılmıyor. Ne yapmalıyım sizce? Gap mı yapmasam? Hangi yaratıkta sp kassam? Yardımcı olursanız sevinirim...
[F New]Solo Gitarist
13 Yanıt
B
bannedddd ⭐ 19y
Sıfırdan char açıp ong'da sp kasmak en mantıklı şeeeey. 😊
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Sıfırdan char açıp ong'da sp kasmak en mantıklı şeeeey. :)

Oha 😜
[F New]Solo Gitarist
M
merto.s ⭐ 19y
9 gapa bırak çarını ve eline en az +5 veya sos som sosun bi silah al mujigylerde bırak 9 gapa kadar çıkar 😉 bak nasıl kasıo sp yi
D
drotalion ⭐ 19y
49 lv chinese glavierim. 6 gapla devam ediyorum. Ama sp kasılmıyor. Ne yapmalıyım sizce? Gap mı yapmasam? Hangi yaratıkta sp kassam? Yardımcı olursanız sevinirim...

dostum, sp kasmanın bir adabı vardır. Skillerin düşük unutma. Ne kadar çok yaratık kesersen o kadar çok SP kasarsın, zaten damage ında düşük. Yani: gidip yeşil yaratıklarda kasacaksın. Bunun adabı budur 😊. turuncularda kasarsan 50 saatte 1 tane öldürür 1 SP kasarsın, yeşillerde kasarsan 1 saatte 50 tane öldürür 25 SP kasarsın 👍
.NET
.NET OP ⭐ 19y

dostum, sp kasmanın bir adabı vardır. Skillerin düşük unutma. Ne kadar çok yaratık kesersen o kadar çok SP kasarsın, zaten damage ında düşük. Yani: gidip yeşil yaratıklarda kasacaksın. Bunun adabı budur 😊. turuncularda kasarsan 50 saatte 1 tane öldürür 1 SP kasarsın, yeşillerde kasarsan 1 saatte 50 tane öldürür 25 SP kasarsın 👍

Sağolun hepini 😘 🎅
[F New]Solo Gitarist
S
Sniker ⭐ 19y
Eğer hedefim büyük 90 olucam ben diyosan, hiç farm yapma 0 gap pre plus pet bot git.
Eğer diyosan ki ben öyle büyük düşünmüyorum amacım sadece sp kasmak, farmı 9 gapa çıkar ve 43 lvl hayvanlrında kasmaya başla.
Ama sana tavsiyem farmı yüksek lwllerde yaparsan daha karlı olursun.Ve glavie charın zevki 80 den sonra çıkar 😉
M
merto.s ⭐ 19y
sniker haklı farma gerek yok fire glavie git 0 gap vuruş skillerini aç sadece kas gitsin ilerde adam akıllı yaparsın farmını
M
ManlY ⭐ 18y
9 gapa çıkar ve yeşil renkli monsterlardan tekte indirdiğin bi tanesinde başla farma iyi kasarsın.
O
Old School ⭐ 19y
Bencede farma gerek yok 1 veya 2 gapla 90 olmaya çalış 90 da dolu dolu sp biriktir
G
Granad4 ⭐ 19y
81 lvl wizartmla 0 car açtım 9 gap ta kasıyon ong larda 24 lvl de 27 k sp var 500k yapana kadar devam edecem 1 hafta sonra mükemmel sp olcak
H
Hitman 4 ⭐ 19y
ong farmı yapmam diosan 0 dan ozaman lvl 52 ol paraya kıy bi sos som sun silah al doğru mujigilere 9 gap la müthiş sp gelir
C
Creative ⭐ 19y
9 gapa çıkar elinede sun alcaan aprayla full taxi gir bak nası sp kasıyosun görr 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: