ARKADASLAR ben bow char kasıcagım.Ama 9 gapla ılerlersemmı daha ıyı olur yoksa hıc skıll vermeden sp farmmı yapmak daha ii ???
SP HAKKINDA SORULAR
· 13 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Tabiki Sp Farm.
9 Farmda Seni Kasıcak Çarın Hazır Dahi Olsa Zorluyor Sıkıyor. ☕
TŞKRLERDE bir kaç kişinin daha yorumunu alsam hiç fena olmaz:)
S
SameyanZeva
⭐ 15y
Tabiki Sp Farm.
Aynen, katılıyorum bende.
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Eğer ileriyi dönük düşünüyorsan yani 110a kadar kasarım diyorsan onglarda farm işi bitti.Artık herkes çarını kasıp spyi 105den sonra kasıyor.Hem uğraştırmıyor hem kısa sürede daha çok sp kasıyor.Tavsiyem ileriye dönük oynuyacaksan ne 9gap ne ong farm 2-3gap da kasarsın 105den sonra zaten sp derdin olmuyacak.
Eğer ileriyi dönük düşünüyorsan yani 110a kadar kasarım diyorsan onglarda farm işi bitti.Artık herkes çarını kasıp spyi 105den sonra kasıyor.Hem uğraştırmıyor hem kısa sürede daha çok sp kasıyor.Tavsiyem ileriye dönük oynuyacaksan ne 9gap ne ong farm 2-3gap da kasarsın 105den sonra zaten sp derdin olmuyacak.
105 den sonra nasıl sp kasıyor orayı anlayamadım anlatabilirmisiniz??? (Tşkrler herkese)
S
SameyanZeva
⭐ 15y
105 den sonra nasıl sp kasıyor orayı anlayamadım anlatabilirmisiniz??? (Tşkrler herkese)
105 Cave'de takılırsınız biraz orada biter farmınız.
Evet 105 e kadar 3 gap veya en fazla 4 gap la kasıl 105 lvl cave görevleri ile sp kasarsın.
TMM teşekkürler 3 gapla kasılıyım ozaman.Bide bu 105 lvl cave gorevlerını nerden alıp nasıl yaptıgımızı anlatan bir konu varmı yada öle bi konu açarmısınız
aynen
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Tabiki Sp Farm.
bencede Sp farm 👍
gz tşk... güzel paylaşım paylaşım için tşk ederim... cok işime yaradı.
D
Deadlyimpact
⭐ 15y
Tabiki Sp Farm.
KESİNLİKLE KATILIORUM!! 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap