Günlerdir elme 1 lwl sun aradım satan adam bulamadm ve sonnda magic popla düşürdüm.
Sp farmdanda biraz sıkılmaya başlamışken ilaç gbi geldi.
Charımı 2h + Bard veya
1h + Bard yapmayı düşünüyorum.
110 lwl ve 102 lwl wizardla kasılıyor farm charım
- Resim Silinmiş.
Sp farmım ve sunım.
· 32 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
Açık konuşmak gerekirse, söylediğin buildlerden nefret ederim 😊 Warlock/Cleric kas 😉
Nden nefret edersinki ? 😊
Söyledğim gibi ama ben level kasmayı seven bir adamım 😄 Pvp falan sevmem pek
Söyledğim gibi ama ben level kasmayı seven bir adamım 😄 Pvp falan sevmem pek
T
TheCunninG
⭐ 19y
Açık konuşmak gerekirse, söylediğin buildlerden nefret ederim 😊 Warlock/Cleric kas ;)
aynen 🍺
Warior / bard 'mı o_O hönk bence berbat olur 😄
Herşey güzel fakat build seçimi yanlış warrior + bard = pert 😜
Warrior/Bard yerine Warrior/Cleric seç Sonradan pişman olma 😉
C
Coq'Right2
⭐ 16y
Warrior/Bard yerine Warrior/Cleric seç Sonradan pişman olma ;)
+1905 =)
Tabikide herkezin dediği gibi warior cleric.
yolun başı sp kasılana kadar fikrin çok değişir 😄
Warrior / Bard kesinlikle önermem ben Warrior / Rogue ' yim iyi kullanmasını bılmeyenlere bu buildidide tercih etmem (:.Bence warrior/cleric hem hızlı kasarsın hemde iyi pwp yaparsın zevkli chardır ;)
Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim 1h + cleric yapmaya karar verdm artık speed için para vercez napalım.
Umarım dediğiniz gibi iyi kasar. Aslnda bard + cleric yapmakta var aklımda ama int char pt de iyi kasılır diye bu şeklde yapacağım.
Yinede 1h + cleric mi yoksa
Dual axe + clericmi yapmak konusnda birazcık kararsızım. Nedeniyle beraber yorumunuzu alabilirmiyim?
Umarım dediğiniz gibi iyi kasar. Aslnda bard + cleric yapmakta var aklımda ama int char pt de iyi kasılır diye bu şeklde yapacağım.
Dual axe + clericmi yapmak konusnda birazcık kararsızım. Nedeniyle beraber yorumunuzu alabilirmiyim?
Yeniden bir 3m spli çin karakteri kas.Aşağıdaki yapılandırma tam anlamıyla tekel savaşçısı ahmet abi
Glavie/Blade/Fire
Glavie/Blade/Fire
Yeniden bir 3m spli çin karakteri kas.Aşağıdaki yapılandırma tam anlamıyla tekel savaşçısı ahmet abi
Glavie/Blade/Fire
tekel savaşçısı 😆 😆
Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim 1h + cleric yapmaya karar verdm artık speed için para vercez napalım.
tabikide 1h+cleric ama 1h ile pwp yapmak zor olur blade char gbi ne yatar ne de char kesersin 2h Forever 🍺
warrior kasıcaksan tercihin kesinlikle Cleric olmalıdır çünki warrior skillerini biliyorsun %10 hp alıyor bazıları bard yaparsan hp recovery olmayacak kasarken çok zorluk çekersin o yüzden cleric yaparsın.
S
samuray444
⭐ 18y
warrior kasıcaksan tercihin kesinlikle Cleric olmalıdır çünki warrior skillerini biliyorsun %10 hp alıyor bazıları bard yaparsan hp recovery olmayacak kasarken çok zorluk çekersin o yüzden cleric yaparsın.
+up ^^
Warrior / Bard kesinlikle önermem ben Warrior / Rogue ' yim iyi kullanmasını bılmeyenlere bu buildidide tercih etmem (:.Bence warrior/cleric hem hızlı kasarsın hemde iyi pwp yaparsın zevkli chardır ;)
Warior rogue iyidir 🤘
Warrior/Bard yerine Warrior/Cleric seç Sonradan pişman olma ;)
😘
süper seçim arkadaşm..
warrior/bard..
=)
warrior/bard..
=)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap