Icerige atla
Extraloob

Sp Farm ustalarınıı beklıorum

· 18 Yanıt · 3.7K görüntüleme
T
topic OP ⭐ 17y
Sp charı kasıyorum dusuncem lw down yapmadan sureklı yuksek moblara gıtmek sıkıll lw lerını 10 bırakıp kasmak bırde yanlarına 1 lw char sızce nasıl sp kasar bu yontem acıl yardım ve önerilerinizi bekliyorum 🍺 🍺
18 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
Imkanın varsa pt ye sokabildiğin kadar düşük lvl char sok. Ama karakterler hep aynı cins olsun. Eu kasacaksan tum pt eu çin kasacaksan tum pt çin şeklinde 😎
J
Josephine ⭐ 17y
İlerledikçe verim düşer;ben skilleri 10'da bırakıp 30-35 lv arası moblarda kasmandan yanayım 😎
J
JbS ⭐ 17y
onglar kadar spam olan mob yok bence lv downla yap sadece 45-60 dk süreni alır
lv yükseldikce verim azalır bu yüzden lv down yapmanı öneririm.....
T
topic OP ⭐ 17y
benim dedigim gibi olmazmı lw down cok berbat bişi 😄
D
Imkanın varsa pt ye sokabildiğin kadar düşük lvl char sok. Ama karakterler hep aynı cins olsun. Eu kasacaksan tum pt eu çin kasacaksan tum pt çin şeklinde 8)

🤘 🤘
L
Lucktoz ⭐ 18y

Katılıyorum.
Q
Quater ⭐ 18y
lwl down hotanın önündeki çiçeklerde yap
M
meLankoLiq ⭐ 18y
Gülü seven dikenine katlanır. Zamanla alışırsın delevele 😎
B
Bust ⭐ 17y
yav kardeşim bırak bota ölsün dönsün şehre ölsün dönsün şehre

bide samarkand da pvp alanına sırtını döndüğünde sağ kapı olan yerde. 😉
B
Bora Uraşı..
Ong Farm Anlatıyorum..

İlkönce Tabi Herkesin Bildiği Gibi Sağlam Farm Yaptırabilcek Çarımız Olması Lasım en az 80lv wizz veya rogue .. Ong Veya Hunlarda Sağlam Bir Slot Buluyoruz.Hunda kascam derseniz. (Central Asia'nın Aşağı Taraflarında Bir Sürü Slot Var) (Ong Derseniz Size Ong Habitat Veya Penance Bridge yi Tavsiye Ederim) Bu Dedim Yerlerde Safe Bölgeler Vardır Düşük Lvel Çarını Oraya bırakabilirsnz.

[ Level Down ]Meselesine Gelince Level down yapmadan Farm Yapmayı Planyorsanız Onu Unutun 😊 Farm Sırasında (Max Çıkcağınız Level 26 Olmalıdır) Bu Level Ulaştıktan Sonra 18 Level e Düşünüz Biraz Uraşıcaksnz Veya Bot Kullanabilirsinz(OTO ReS gibi 😉

Size Tavsiyem Samarkandda %100 Hızlı Koşma Alın.Ve Botu Olmayan Elle(Elle Daha Hızlı Down Olursunuz.)Botu Olan Hızlı Koşma Alıp Ön Kapıdaki Slotlara Bot'a Salsın karakteri.Böylece (Karakteriniz Fazla Exp Kaybeder ve daha hızlı Level Down olursunuz)
Dipnot: Res İle (Öldükten Sonra Reslenirseniz.Ölünce Kaybettiniz Exp in %20 si geri gelir 😊 Ve Artabilirde Skill Up una göre Değişir 😄
S
sro_maynak ⭐ 17y
bunwang ve 85+ xbow char. 1 ayda 1milyon sp
Y

Katılıyorum.
A
ata99 ⭐ 16y
Kardeşim benim şu an kastığım 170k lık çin çar var bama ben büssürü 1lw avrupa açıorm çinmi açlamıyım bi fark edermi neden ? 😄 😄 👴 👴 yardım lütfen. pray:
U
ong dan iyisi yok farm için botun varsa lvl downda sorun olmaz.
O
ogulcan007 ⭐ 16y
lwl düşmek sp farmın en sıkıcı yeridir biraz katlanacan
M
mrtcnt ⭐ 18y

Katılıyorum.

Ongda iyidir ancak daha az lv down istersen angry sunsungları da tercih edebilirsin ben orada yapmıştım
L
Gülü seven dikenine katlanır. Zamanla alışırsın delevele 8)

🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: