Icerige atla
Extraloob

SP Farm Hakkında Küçük Bi Detay Sorusu?

· 10 Yanıt · 4.2K görüntüleme
P
PrQressive OP ⭐ 15y
Merhaba,

Ong'larda kendi karakterimle SP Farm yapacağım yalnız bir kaç sorum var. Çoğu kılavuzda bunları göremedim.

Neden 10Level e kadar Skill level i veriyoruz? Hiç vermesek olmuyor mu? 19-27 arası kacağım 10 da verirsem 9 level farkı olur ve 19 levelden aşağı düşmedikçe max SP yi alırım. Ama skill levelim 0 olursa genede max sp yi almazmıyım 19 level de?

Ayrıca beni kasacak bir karakterim var diyorlarki partyi düşük levellerle fulle ve parti ortalaması 22-33 arası olsun. Denedim o şekilde SP 145 geliyor ONG başına ancak PT de sadece ben kaldığımdada SP 138 geliyor ONG başına ? Neden 7 kişinin nazını çekiyorum yoksa ben yanlışlıkmı yapıyorum?
10 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
İlk olarak hiç skill verme. 2. olarak partinin lvl ortalaması 25 falan olsun. Ortalamayı iyi ayarlarsan bir ong pt den 1800-2100 arası sp exp alabilrsin yani 1ptden 5 sp. 1600 ün altına düşürme o puanı. Aldığın admlar max 10 lvl olsun ve 13-14 lvlde at adamları. Çarını akademiye sok ve akademi bufundan da yararlan. Bide onglarda güzel sp 21lvl ve üzeriyken gelir.
P
PrQressive OP ⭐ 15y
İlgin için teşekkürler.

Arkadaşın bir karateri var BOW 95LV FF onunla kasıyorum sadece beni kasıyor ve BOT oranlarım şu şekilde. Bundan daha iyisini yapabilirmiyim PT ye adam toplayarak??

Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Doğrusunu söylemek gerekirse oranlar çok düşük. Ben SP kastığım sırada partiye min. 3 kişi alarak saatte 3.5k SP kasıyordum.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
saatte 1k sp gerçekten çok düşük :/
P
PrQressive OP ⭐ 15y
Karakter BOW olduğu için olabilir mi?
Premium vb. birşey kullanmıyorum yalnız.

Akşama max 10 level adamları toplayıpda deniyim..

Sp Farm taxi lere giriyorum para vererek en fazla 1.2k görüyorum onlardada..
P
PrQressive OP ⭐ 15y
Party i fulleyerek denedim. Aldığım sonuç ise şu şekilde.

Pre vb. öğeler yok.

_
_EnyalioS_ ⭐ 15y
Açıkcası bende saatte 1k sp kasabiliyorum 75 nuker'im var party yi fullesemde 1k fullemesemde 1k kasıyorum.. Aşırı yavas..
O
ozemre ⭐ 17y
Hiç vermemek daha mantıklı
S
Bende bi kere denemiştim saatte 1k fln kasabildim bi arkadaş demiş 3,5k . Nasıl becerdin onu ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: