Arkadaşlar onglarda mı farm yapmak daha kolaydır yoksa 105 cavede mi?
SP FARM ! 105+ bakarsa sevinirim.
· 10 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
105 cavede nasıl farm yapıldığını biri bana açıklayabilir mi yeri gelmişken? 😜
Ong diyorum ben bu arada. Eğer ongda kasacak charın varsa hiç zorlama cavede. ^^
Ong diyorum ben bu arada. Eğer ongda kasacak charın varsa hiç zorlama cavede. ^^
Sabrın botun ve vaktin varsa 105cave ne dlvl uğraşırsın ne 3char girersin tek başına efendi gibi kasarsın spni 😜

2 Görev 700 sp den 1500 sp eder. Min 10 dakka versek 2 görevin bitmesine 1 saat te 9000 sp 24 saat te 216k sp eder ama bu kadar toplamaz düzgün bir partide min 100-150k sp kasarsın günde. Bunun yanında exp de alıyorsun gayet seri bi şekilde sp nide kasarsın level inide. Kolay gele.
2 Görev 700 sp den 1500 sp eder. Min 10 dakka versek 2 görevin bitmesine 1 saat te 9000 sp 24 saat te 216k sp eder ama bu kadar toplamaz düzgün bir partide min 100-150k sp kasarsın günde. Bunun yanında exp de alıyorsun gayet seri bi şekilde sp nide kasarsın level inide. Kolay gele.
cave de yer bulursan++ 10 dkk bir görev bitiremessin tabii bu servera görede degisiklik gösterir.Matemetiksel olarak dogru ama bu arada kasack char ve pt ye de bagli olarka herseyin degisken oldugu acik bir gercek.ben gunde 75 k sp yapani biliorum o kadar
wizler geenelde 100k yapabilior
cave de yer bulursan++ 10 dkk bir görev bitiremessin tabii bu servera görede degisiklik gösterir.Matemetiksel olarak dogru ama bu arada kasack char ve pt ye de bagli olarka herseyin degisken oldugu acik bir gercek.ben gunde 75 k sp yapani biliorum o kadar
wizler geenelde 100k yapabilior
cavenin temiz hali olarak söylemiştim. Bende 70-80k kasıyorum günde rahat oldugu zaman 100ü geçiyorum. Bowum birde
ong yerine sungsung yapabilirsin eğer çarın 105 değilse ben derimki uğraşma 105 ol gir caveye paşa paşa kas spni minumum 70 k günde kasılıyor en dolu serverlarda..
Arkadaşlar teşekkürler şu an 49 levelim 20k sp var ancak gaplı gidip 105 de cavede aslanlar gibi millete dilenmeden sp mi kasacağım cevap veren herkese çok teşekkür ederim saygılar 😊
105 de sp farm aynı curst heart gibi topladıgın kadar veriyorsn sana karsılıgında sp veriyor benm botumda 1000 dk da 210 k sp gösterdi bayagıda kastım.
Banditlerde Yap 16 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap