Usb bellekten Autorun ile bulaştırmış olabilir belki. Benim usb ye fotokopiciden rootkit bulaşmıştı ve alakası olmaz sro ile dedim şifre falan değiştirmedim ertesi hafta soyuldum. Meğer alakası varmış 😊
Soyulma Hakkında (Yazmak için kimse yazmasın sadece bilgilil
· 40 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
40 Yanıt
çok tanıdık bir isimsen serverında, mutlaka birileri göz dikmiştir. nasıl öğrenmişler şifreni onu bilemem tabi.
banada aynısı oldu, her salı en az 50 kişiyi soyan birinin stallında itemlerimi buldum, virüs yok, şifremi bilen yok.
gaymax'ın güvenliği bu kadar işte -.-
banada aynısı oldu, her salı en az 50 kişiyi soyan birinin stallında itemlerimi buldum, virüs yok, şifremi bilen yok.
gaymax'ın güvenliği bu kadar işte -.-
K
karincakyhn
⭐ 17y
oyuna normal olarak güvenlik sistemi ile girme
genelde onla beraber aliyolar . çünki sen silkroadı güvenlik duvarında serbest bırakıyosun 😄
genelde onla beraber aliyolar . çünki sen silkroadı güvenlik duvarında serbest bırakıyosun 😄
Exhangeden bişey olucagını hiç sanımıyorum.KO gibi dandik oyunlardan olabilir ama sroda olmaz öle şeyler.İmkansız gibi bişey o.Büyük ihtimalle virus.Srobottanda bişey olmaz çünkü...Ekran klavyesi kullanmanı tavsiye ederim.
En son kestiğin medusa'yı gördüğümde bu charın en fazla 1 ayı var demiştim . Oyunda bu kadar öne çıkmayacaksın , şu ana kadar benim gördüğüm pvp'de uniqelerde öne çıkan neredeyse herkezi hacklediler , ve hepsi bu tarz şeylerden çok korktukları için kendilerine ayrı bilgisayar bile almış adamlar. Abi bilgisayarla internete bile girmedim diyor adamlar.
Yapacak bir şey yok işi bilen adam illaki istediğini alıyor yani.
Yapacak bir şey yok işi bilen adam illaki istediğini alıyor yani.
Exhangeden bişey olucagını hiç sanımıyorum.KO gibi dandik oyunlardan olabilir ama sroda olmaz öle şeyler.İmkansız gibi bişey o.Büyük ihtimalle virus.Srobottanda bişey olmaz çünkü...Ekran klavyesi kullanmanı tavsiye ederim.
Excahngeden veya pt atarak vs teklifler atarak PC nin IP nosunu laıyolar diye duymuştum
Ayrıca 4B paran olduğuna göre pt, guild, exchange gibi tekliflerden gelmiştir diye düşünüyorum.
eet aynen 3 gün önce bnde soyuldum niye soyuldugumu anlayamadım hala :S
L
LoTuSs_KsK_
⭐ 17y
istedigin kadar format at gene soyulcan mavi ancak bi yolu var öle soyulmazsın:))
garantili onuda herkese sölemiyorum.
istedigin kadar format at gene soyulcan mavi ancak bi yolu var öle soyulmazsın:))
Hadi lan ordan.Gerizekalı. 😕 ❗
ip ile pc ye girmek cok kolay bu yuzden harddiskinizi paylaşıma acmayın elinizden geldiğince paylaşılan klasorlerinize dikkat edin.
Şaka mısın ya ^^
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
sro oynamak gerçekten büyük stres olabiliyor
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
evet bende kullanıyordum bi ara ipden pcye girmeyi ama artık geçti o işler 😎
L
LoTuSs_KsK_
⭐ 17y
Şaka mısın ya ^^
ciddiyim
ciddiyim
L
LoTuSs_KsK_
⭐ 17y
Hadi lan ordan.Gerizekalı. 😕 ❗
akılı konuş len cafer toplasın görürrüz
akılı konuş len cafer toplasın görürrüz
bende 3 ay önce soyuldum 10gb para 9d sun +6 set sun +5 sword we +9 shıeld gıttı bende de aynı hataları wermıstı bende uqrasmıstım sayende cewabımı aldım thxx
bende 3 ay önce soyuldum 10gb para 9d sun +6 set sun +5 sword we +9 shıeld gıttı bende de aynı hataları wermıstı bende uqrasmıstım sayende cewabımı aldım thxx
oyunu bırakmısındır heralde 😄 gecmiş olsun bn kendımı atardım 😄
:):) malesef baqımlıyımm arasıra kayıplar oluor ama kral asla deqısmıor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap