Soylenecek Soz Yok Artık :S
· 19 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
J
JawBreaker
⭐ 18y
Başlıkta ne yazıyor? 🙄 ❓
Evet başlığa söylenecek söz yok.
Hacılar Baslıga Yorum Yapıcagınza Vıdeoya Yorum Yapın ^^
J
JawBreaker
⭐ 18y
Hacılar Baslıga Yorum Yapıcagınza Vıdeoya Yorum Yapın ^^
Başlığı anlamadım ki ben. 🙄 ❓
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
İlk olarak başlıkta ne yazıyor :?
İkinci olarak adam yatıcağını anlayınca video rezil olmasın diye öyle bir girişimde bulunmuş.Diğer 2 sayfayı göstermiyor^^
İkinci olarak adam yatıcağını anlayınca video rezil olmasın diye öyle bir girişimde bulunmuş.Diğer 2 sayfayı göstermiyor^^
Baslık Hala Degısmedımı _?
S
Seal Of Love
⭐ 17y
😜 güzel
Güzel 😁
S
ShapeShifter
⭐ 18y
Adamım (H)
D
DangerWalker
⭐ 19y
İlk olarak başlıkta ne yazıyor :?
1. si bi wizardın demona yatması hiçbir zaman rezillik değildir onun haricinde dikkat edersen demonun resmen altına girmiş geri çıkmıyor ve vigor basmıyor bu durumda 2. sayfayı gösterse ne olucak yani orda pot olsa ne olucak basmadıktan sonra?
😉
potsuz kestigini kim söyledi adamda 3 page açık 1. sine bişe koymamış 2 ve 3 te olmadıgını nerden biliorsun 😊 Video yu dikkatli izlersen hp yarıya inip fulleniyor buda demekki hp kullanıor 😊
🙏 http://www.youtube.com/watch?v=TYJhNOarCcA
Kendısınden Pek Hoslanmam Ama Adam Gercekten Plutonun Kralı Potsuz Demon Alıyor :S
YORUM SIZIN...
potsuz kestigini kim söyledi adamda 3 page açık 1. sine bişe koymamış 2 ve 3 te olmadıgını nerden biliorsun 😊 Video yu dikkatli izlersen hp yarıya inip fulleniyor buda demekki hp kullanıor 😊
Bizim serwerde ^^
ayrıca adam ne biçim pot basıyo 😊 neden pot basmadan yazdn
ayrıca adam ne biçim pot basıyo 😊 neden pot basmadan yazdn
😉🙏 http://www.youtube.com/watch?v=TYJhNOarCcA
Kendısınden Pek Hoslanmam Ama Adam Gercekten Plutonun Kralı Potsuz Demon Alıyor :S
YORUM SIZIN...
potsuz kestigini kim söyledi adamda 3 page açık 1. sine bişe koymamış 2 ve 3 te olmadıgını nerden biliorsun 😊 Video yu dikkatli izlersen hp yarıya inip fulleniyor buda demekki hp kullanıor :)
Dogru Haklısın Dıkkat Etmedım 😊
Sorun değil ama adam izlenimlerime göre kral 😊
sebebi ne sence ?
bence kahrolası magic pop. Oynamayı bilmeyenler yeteneksizler sun çıakrtıp hakkı olmayan şeyleri yapıyolar.
bence kahrolası magic pop. Oynamayı bilmeyenler yeteneksizler sun çıakrtıp hakkı olmayan şeyleri yapıyolar.
sebebi ne sence ?
Sun drop oynamayı bilenemi oluyor sadece ? 😊
Bu adamın yaptığı videoların çoğunu izledim hepsindede super mario daki müzikler çalıyor. 😆
F
foreveralone
⭐ 18y
gm ile bu adamın özel bi bağı var bence
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap