Merhaba Arkadaşlar ßenim bi sorunum var. Purufication Fruit yani pre plus görevini maymun arada toplamıyor. 1 tane fln bırakıyor. ayarı yapılı maymunun toplaması içi işaretli bottan ayarladım filtreyi. ama nedense arada bırakıyor 1 tane. görüyorum yerde. ne yapmam lazım.
şimdiden teşekkürler.
sßot Purification Fruit Toplamama sorunu
· 9 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
eğer sen elle alırsan 1 kere bile olsa aldıysan adilik yapıyor toplamıyor 😄
Bot o sırada başka birşey almaya gittiyse eğer 😎
Sadece kendi itemlerini alma olayını tıkla,başkalarının itemlerini toplamasın.
O zaman büyük ihtimalle toplar...
Sadece kendi itemlerini alma olayını tıkla,başkalarının itemlerini toplamasın.
O zaman büyük ihtimalle toplar...
Bu sorun herkeste var yani arada es geçiyor onun içinde yapacak bişey yok yani. Yerden kendin alman gerekli gördükçe .
EXL | SRO | İŞKOLİK
"sßot Purification Fruit Toplamama sorunu" neden güzelim B mizi ß olarak kullanıyorsunuz. ❓
*imla kurallarımıza lütfen forum içinde özen gösterelim.
*imla kurallarımıza lütfen forum içinde özen gösterelim.
İnsanın İçinden Gelmesi Lazım Bu Gibi Şeylerin ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
B ler ß yapmamda bi sakınca görmüyorum. Hiç değilse ßaşkaları gibi yok turkche yok ashqum araya ßir sürü harf sokmuyorum.
Merhaba Arkadaşlar ßenim bi sorunum var. Purufication Fruit yani pre plus görevini maymun arada toplamıyor. 1 tane fln bırakıyor. ayarı yapılı maymunun toplaması içi işaretli bottan ayarladım filtreyi. ama nedense arada bırakıyor 1 tane. görüyorum yerde. ne yapmam lazım.
şimdiden teşekkürler.
ben hiç böyle bir sorun yaşamadım items >>> quest items >>> pf tikli olsun sonrasında ayarlarınızda tam yapılmışsa sorunsuzca alacaktır.
maymuna bak sen hele iş görmüyor halbuki biz olamsak acından ölcek 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap