Icerige atla
Extraloob

sßot Purification Fruit Toplamama sorunu

· 9 Yanıt · 2.6K görüntüleme
J
JetHomme OP ⭐ 19y
Merhaba Arkadaşlar ßenim bi sorunum var. Purufication Fruit yani pre plus görevini maymun arada toplamıyor. 1 tane fln bırakıyor. ayarı yapılı maymunun toplaması içi işaretli bottan ayarladım filtreyi. ama nedense arada bırakıyor 1 tane. görüyorum yerde. ne yapmam lazım.

şimdiden teşekkürler.
9 Yanıt
H
HosenberG ⭐ 19y
eğer sen elle alırsan 1 kere bile olsa aldıysan adilik yapıyor toplamıyor 😄
V
volkanka ⭐ 17y
Bot o sırada başka birşey almaya gittiyse eğer 😎
Sadece kendi itemlerini alma olayını tıkla,başkalarının itemlerini toplamasın.
O zaman büyük ihtimalle toplar...
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bu sorun herkeste var yani arada es geçiyor onun içinde yapacak bişey yok yani. Yerden kendin alman gerekli gördükçe .
EXL | SRO | İŞKOLİK
L
Leader ⭐ 19y
"sßot Purification Fruit Toplamama sorunu" neden güzelim B mizi ß olarak kullanıyorsunuz. ❓

*imla kurallarımıza lütfen forum içinde özen gösterelim.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
İnsanın İçinden Gelmesi Lazım Bu Gibi Şeylerin ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
J
JetHomme OP ⭐ 19y
B ler ß yapmamda bi sakınca görmüyorum. Hiç değilse ßaşkaları gibi yok turkche yok ashqum araya ßir sürü harf sokmuyorum.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Merhaba Arkadaşlar ßenim bi sorunum var. Purufication Fruit yani pre plus görevini maymun arada toplamıyor. 1 tane fln bırakıyor. ayarı yapılı maymunun toplaması içi işaretli bottan ayarladım filtreyi. ama nedense arada bırakıyor 1 tane. görüyorum yerde. ne yapmam lazım.

şimdiden teşekkürler.

ben hiç böyle bir sorun yaşamadım items >>> quest items >>> pf tikli olsun sonrasında ayarlarınızda tam yapılmışsa sorunsuzca alacaktır.
B
BiG BoY ⭐ 18y
maymuna bak sen hele iş görmüyor halbuki biz olamsak acından ölcek 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: