Icerige atla
Extraloob

Sos düşürme anım:D

· 56 Yanıt · 7.4K görüntüleme
P
ProblemMaker OP ⭐ 19y
Bir kere istanbulda 2 saatliğine ikeaya gidiyorduk bende agobta koydum eve geldim 56 nukerimi ishade-hashadelere eve bir geldim:D dc yedi diye düşünürken hala kasıyor ve 2 sos düşmüş:D 1. protector ellik male 52
2.garment ellik male 52
ve daha önce bana yine ishadelerden 52 shoulder düşmüştü ama malesef o charım haklendi:(
56 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
iyi düşürmüşsün tek günde 2 tane sos tebrikler güzel anı ve heyecan olmuş sana.
P
ProblemMaker OP ⭐ 19y
sağa ol abi:D
C
cRueL_Boy ⭐ 18y
tebrikLer ^^
C
Şansa bak 😄 Tebrikler
T
Tuxedoed ⭐ 18y
tebrikLer ^^
N
gz gz
W
windel ⭐ 18y
bana da ezikken hep penonlarda düşerdi.. (:
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Ballısın demek tek günde 2 sos 😄 İlerde 1 günde 1 suna döner mi döner xD
EXL | SRO | İŞKOLİK
H
HaTeFuL ⭐ 18y
tek günde 2sos güzel
A
addIcFb ⭐ 19y
Bizim arkadaşa da Lvl 70 sınırı varken,52 sos glavıe düşmüştü 1 er gün üst üste 2 tane 😊
M
Misproject ⭐ 19y
Bizim arkadaşa da Lvl 70 sınırı varken,52 sos glavıe düşmüştü 1 er gün üst üste 2 tane :)

şans
A
addIcFb ⭐ 19y
Bizim arkadaşa da Lvl 70 sınırı varken,52 sos glavıe düşmüştü 1 er gün üst üste 2 tane :)

şans

Başka ne olabilir 😄
M
Misproject ⭐ 19y

şans

Başka ne olabilir :D

kader=)
_
_Fernand0_ ⭐ 18y
Bana S0S dustu Tarih:14 Kasım 2008 Nasıl düştü diye sorarsanız Anlatayım...

Earth Ghost Gorevim Vardı Earth Ghost kesiorum ara sıra giant kesiorum...Staffcının teki giantın canını yarıdan aşşağıya indirmiş..Yaktım Zerki..Zerki yakınca staffcıda yattı...Giant bana kaldı...Ben de kestim ve sonuç: 26 LvL Female Garment Shoulder SoS Satılıktır!!!
M
Misproject ⭐ 19y
Bana S0S dustu Tarih:14 Kasım 2008 Nasıl düştü diye sorarsanız Anlatayım...

Earth Ghost Gorevim Vardı Earth Ghost kesiorum ara sıra giant kesiorum...Staffcının teki giantın canını yarıdan aşşağıya indirmiş..Yaktım Zerki..Zerki yakınca staffcıda yattı...Giant bana kaldı...Ben de kestim ve sonuç: 26 LvL Female Garment Shoulder SoS Satılıktır!!!

🙏 🙏
M
şans güzel şey de shoulder 53 ün bi yanlışlık olmuş yazerken sanırım
Q
Quater ⭐ 18y
hehe bnm de posedıonda 1 günde 1 golda 13 lwl sos çekmiştim 8 lwl sos yüzük düştü şansıma ptye girdim 18 lw adam tgde kasıodu sos çıktı 21 famale üstlük bana geldi 😄
F
ForYouBaby ⭐ 17y
banada 9d sun kolluk düşmüşdü çıktığı gibi 650mye okutmuşdum. kimisi az diyo ama taş attımda kolummu yoruldu xD
A
Achilles ⭐ 18y
şans

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: