kardeş bu kaçıncı kaç kez oldu hala sen aynı şeyi atıosun bunlar hurafe boşver
sos çıkarma yontemi
· 48 Yanıt · 8.5K görüntüleme 0 okuyor
48 Yanıt
hurafenn ag babası
konu kilit plssssss inanmayın böle şeylere Twisted Evil Twisted Evil

T
tolga_yigit
⭐ 19y
ewet konu kilitt .....
T
tolga_yigit
⭐ 19y
böyle saçma bir soruyu nasıl sorabiliyorsunuz Burası Extraloob Silkroad Bilgi ve Paylaşım Merkezi Bizim Hileyle Hurdayla İşimiz Olmaz
Kilit...
Kilit...
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
thieflerden sox düşme ihtimali daha fazla. ama 1.5 saatte düşer 2 saatte düşer gibi bi rakam veremezsin. normalde 5000 de 1 ise thieften 4000 de 1 gibi bi rakamdır. tabi bu rakamlar sallamasyon. fazla bi farkı yok yani. ayrıca sen thiefi bekleyene kadar gidip lwl kas daha çabuk düşer.
öyle bişey olsa millet o bölgede sıraya girerdi yav sallamayın böyle şeyler ayıp oluyor
sox item çıkartma yöntemleri hep rivayet edilir ve uygulanır buna bende katılıyorum lvl 80de niya hunterlarda 1 ay kasarsanız muhtemelen 1-2 tane sox düşer detective
istisnalar kaideyi bozmaz ninalarda [niyalara ben nina diyorum] kas soxu al Twisted Evil Mr. Green
istisnalar kaideyi bozmaz ninalarda [niyalara ben nina diyorum] kas soxu al Twisted Evil Mr. Green
sox item çıkartma yöntemleri hep rivayet edilir ve uygulanır buna bende katılıyorum lvl 80de niya hunterlarda 1 ay kasarsanız muhtemelen 1-2 tane sox düşer detective
katılıyorum sayın adminim extraokk
hikaye 4 aydır kasıyorum hunterlarda bi b.... düşmedi Twisted Evil
demek ki sen istisnasın biz NWO olarak çok kastık gony ben düşürdük bir tek weapon düşüremedik orası da ayrı Rolling Eyes
bizde 1.5 aydır magelerde kasıyoz ama hiç sos yüzü görmedik ):
ben bu şekilde on yüz bin tane sox düşürdüm. Mr. Green Mr. Green (Hurafe)
T
tolga_yigit
⭐ 19y
ewet ya bu yalan ya öle bekliyecen thiefleri gebertecende sos çıkacak sana çıktımı bu işi yapan
hikaye bence sox düşmesi şans meselesi Razz Cool Laughing
bunların bi taktiği bir yöntemi olmaz. şans işidr sox düşürmek. mesela ben chaki kesmiştim kervan yaparken düştü. tamamen şans işi extraokk
_
_K1nG_TuRk_
⭐ 19y
Saçmaaa. popcorn
Ya çıkana çıkıyor bu şans işi Laughing
Bir Sos duası oku bak canavarın yanından geçince bile sos düşüyor. Mr. Green extrabeer Mr. Green extrabeer :?!!!
kardeş sos şansına göre düşer bir yöntemi yoktur bunları bırakın artık oyunun tadını çıkartın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap