Icerige atla
Extraloob

sos çıkarma yontemi

· 48 Yanıt · 8.5K görüntüleme
L
Lagroad OP ⭐ 19y
kardeş bu kaçıncı kaç kez oldu hala sen aynı şeyi atıosun bunlar hurafe boşver
48 Yanıt
_
_BiONiX_ ⭐ 19y
hurafenn ag babası
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
konu kilit plssssss inanmayın böle şeylere Twisted Evil Twisted Evil
T
ewet konu kilitt .....
T
böyle saçma bir soruyu nasıl sorabiliyorsunuz Burası Extraloob Silkroad Bilgi ve Paylaşım Merkezi Bizim Hileyle Hurdayla İşimiz Olmaz

Kilit...
S
thieflerden sox düşme ihtimali daha fazla. ama 1.5 saatte düşer 2 saatte düşer gibi bi rakam veremezsin. normalde 5000 de 1 ise thieften 4000 de 1 gibi bi rakamdır. tabi bu rakamlar sallamasyon. fazla bi farkı yok yani. ayrıca sen thiefi bekleyene kadar gidip lwl kas daha çabuk düşer.
M
McTIGER ⭐ 19y
öyle bişey olsa millet o bölgede sıraya girerdi yav sallamayın böyle şeyler ayıp oluyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sox item çıkartma yöntemleri hep rivayet edilir ve uygulanır buna bende katılıyorum lvl 80de niya hunterlarda 1 ay kasarsanız muhtemelen 1-2 tane sox düşer detective

istisnalar kaideyi bozmaz ninalarda [niyalara ben nina diyorum] kas soxu al Twisted Evil Mr. Green
D
Downfall ⭐ 19y

sox item çıkartma yöntemleri hep rivayet edilir ve uygulanır buna bende katılıyorum lvl 80de niya hunterlarda 1 ay kasarsanız muhtemelen 1-2 tane sox düşer detective

istisnalar kaideyi bozmaz ninalarda [niyalara ben nina diyorum] kas soxu al Twisted Evil Mr. Green

katılıyorum sayın adminim extraokk
D
DoNJuaN ⭐ 19y

hikaye 4 aydır kasıyorum hunterlarda bi b.... düşmedi Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
demek ki sen istisnasın biz NWO olarak çok kastık gony ben düşürdük bir tek weapon düşüremedik orası da ayrı Rolling Eyes
S
SONBAHAR ⭐ 19y
bizde 1.5 aydır magelerde kasıyoz ama hiç sos yüzü görmedik ):
N
Nebula ⭐ 19y
ben bu şekilde on yüz bin tane sox düşürdüm. Mr. Green Mr. Green (Hurafe)
T
ewet ya bu yalan ya öle bekliyecen thiefleri gebertecende sos çıkacak sana çıktımı bu işi yapan
J
JimCarrey ⭐ 19y

hikaye bence sox düşmesi şans meselesi Razz Cool Laughing
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
bunların bi taktiği bir yöntemi olmaz. şans işidr sox düşürmek. mesela ben chaki kesmiştim kervan yaparken düştü. tamamen şans işi extraokk
_
Saçmaaa. popcorn
G
GangsteR ⭐ 19y
Ya çıkana çıkıyor bu şans işi Laughing
K
KozmonoT ⭐ 19y
Bir Sos duası oku bak canavarın yanından geçince bile sos düşüyor. Mr. Green extrabeer Mr. Green extrabeer :?!!!
M
musser14 ⭐ 19y
kardeş sos şansına göre düşer bir yöntemi yoktur bunları bırakın artık oyunun tadını çıkartın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: