Pet'e düşen item,elixir vb. şeyleri storage'ye otomatik atabilme şanşımızın olup olmadığını öğrenmek istiyorum. 😘 🍿
[SORU] SBOT Pick Pet Ayarı
· 9 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Pet'e düşen item,elixir vb. şeyleri storage'ye otomatik atabilme şanşımızın olup olmadığını öğrenmek istiyorum. 😘 🍿
Items bölümüne gel oradan Weopan, accessory vs. buradan hangi itemleri bankaya koymasını istiyorsan itemi seç sağ tıkla store işaretle. Elixirde de aynı şey geçerlidir.
Items bölümüne gel oradan Weopan, accessory vs. buradan hangi itemleri bankaya koymasını istiyorsan itemi seç sağ tıkla store işaretle. Elixirde de aynı şey geçerlidir.
Benim bildiğim pete düşen itemler bankaya konulamıyor.Yoksa yanlışmı biliyorum?
Onu biliyorumda ben PET'e düşen itemler konuluyor mu diyorum ...
J
JawBreaker
⭐ 18y
Hayır.
Pete düşenler konuluyormu demiş arkadaş henüz öyle birşey yok kardeşim ama eklerler belki yakında 😊
Sabahtan beri sbot crak'ı arıom nerdee ya bilen varmi
J
joLLy jaRin
⭐ 17y
sbot cracke aşşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
viewtopic.php?f=420&t=127980
viewtopic.php?f=420&t=127980
Sabahtan beri sbot crak'ı arıom nerdee ya bilen varmi
masallah cok hüzel arıyorsun 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap