Icerige atla
Extraloob

[SORU] SBOT Pick Pet Ayarı

· 9 Yanıt · 3.3K görüntüleme
L
Leader OP ⭐ 19y
Pet'e düşen item,elixir vb. şeyleri storage'ye otomatik atabilme şanşımızın olup olmadığını öğrenmek istiyorum. 😘 🍿

9 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
Pet'e düşen item,elixir vb. şeyleri storage'ye otomatik atabilme şanşımızın olup olmadığını öğrenmek istiyorum. 😘 🍿

Items bölümüne gel oradan Weopan, accessory vs. buradan hangi itemleri bankaya koymasını istiyorsan itemi seç sağ tıkla store işaretle. Elixirde de aynı şey geçerlidir.
I
ironEyE ⭐ 18y

Items bölümüne gel oradan Weopan, accessory vs. buradan hangi itemleri bankaya koymasını istiyorsan itemi seç sağ tıkla store işaretle. Elixirde de aynı şey geçerlidir.

Benim bildiğim pete düşen itemler bankaya konulamıyor.Yoksa yanlışmı biliyorum?
L
Leader OP ⭐ 19y

Onu biliyorumda ben PET'e düşen itemler konuluyor mu diyorum ...
J
JawBreaker ⭐ 18y
Hayır.
I
Impossy ⭐ 17y
Pete düşenler konuluyormu demiş arkadaş henüz öyle birşey yok kardeşim ama eklerler belki yakında 😊
E
error671 ⭐ 17y
Sabahtan beri sbot crak'ı arıom nerdee ya bilen varmi
R
RiqueLme ⭐ 19y
Sabahtan beri sbot crak'ı arıom nerdee ya bilen varmi

masallah cok hüzel arıyorsun 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: