Icerige atla
Extraloob

Sony'den 4x hızında yeni blu-ray Yazıcı!

· 13 Yanıt · 3.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Sony'den 4x hızında yeni blu-ray Yazıcı!

HD DVD ve blu-ray teknolojileri yavaş yavaş kullanıcılarla buluşmaya başlamışken, teknoloji devleri de yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyorlar.

Bu alanda kendine has bir ünü olan Sony firması, PC'ler için geliştirdikleri yeni blu-ray yazıcılarını duyurdu.Eski serinin (BWU-100A) yerine geçecek olan 4x hızındaki BWU-200S'ler, bağlantı olarak SATA birimini kullanacak.4x yazma hızındaki yeni seri ile, 50GB'lık bir diski, 45dakikada yazabileceğiz.

Genel olarak disk yazma performanslarına değinecek olursak,BD-RE medyaları 2x, DVD±R'ları 16x, çift katman(dual-layer-8.5GB) DVD±R'ları 8x, CD-R diskleri 40x ve CD-RW'leri 24x'de maksimum 21 MB/s yazabilen ürünün erişim süreleri ise, 210 ms (BD-ROM 4X), 170 ms (DVD 16X), 150 ms (CD 40X) olarak belirtilmiş.

Önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi planlanan yeni blu-ray yazıcı için, $600'ı gözden çıkarmalısınız.
13 Yanıt
O
os1 ⭐ 19y
Sony se almaya değer bu bilgi içnde thank you extra
J
Jigsaw ⭐ 19y
OMG! 50 GB 45dk!? Ben C'den D'ye o kadar hızlı atamıyorum dosya. Mr. Green
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
benim aklımı almayan ise tek dvd düşünsene 50 gb ahaha bütün mp3 arşivim o kadar zati tek dvd mp3 arşivi tek dvd film arşivi tek dvd oyun arşivi tek dvd program arşivi 5 dvd de bütün dünya elinde cidden mükemmel lakin bunların ömürleri ne kadar kolay veri kaybı oluyormu okunamama sorunları nedir sonuçta cd gibi petrol ürünü fazla dayanıklı olacağını sanmıyorum Rolling Eyes
P
Punsier ⭐ 19y
Razz bana bole dvdler lazim 😊 hey be dort gozle fiyatlarinin dusup artik kullanicilarla bulusmasini bekliyorum
bildigim kadari ile israilliler 1 terabytelik cdleri sundu

-Resim Silinmiş.

aha buda israil firmasinin sunmus oldugu 1 treebytelik cd tam 200 katmandan olusuyor
bence blueray icin acele etmeye gerek yok en fazla 1 sene sonra 1 terabytelik cdler 50 dolar civarinda satisa sunulucak 😊
sabirsizlaniyorum aslinda 1 mblik disketlerden 1 terabytelik cdlere gecis surecini adim adim takip eden biri olarka hayal gibi geliyor
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
1 terabyte 50dolars bedava gerçekten onları özel 0 hava normal şartlar altının altında saklarım toz kondurmam zaar gelmesin 10 yıl dayansın diye Twisted Evil Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

1 terabyte 50dolars bedava gerçekten onları özel 0 hava normal şartlar altının altında saklarım toz kondurmam zaar gelmesin 10 yıl dayansın diye Twisted Evil Mr. Green

+999

Bunları o have geçirmeyen yemek kaplarının içine pamuk doldurup arasına koymak lazım. Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y

+999

Bunları o have geçirmeyen yemek kaplarının içine pamuk doldurup arasına koymak lazım. Mr. Green

zuahahahha Twisted Evil Laughing
S
ShakeLay ⭐ 19y

OMG! 50 GB 45dk!? Ben C'den D'ye o kadar hızlı atamıyorum dosya.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
L
cok thx bılgı ıcın Wink
S
SURGEON ⭐ 19y
Normalde blue ray diskler çok hassaslar. Zaten hd-dvd ile aralarındaki yarışta bu özellik blue-ray'i epeyi dezavantajlı duruma düşürüyordu. Ama geçen sene tdk firmasının yaptığı buluş sayesinde(ki bu buluş blue-ray disklere koruma sağlayacak maddeydi) blue-ray bu dezavantajın giderdi. Ayrıca blue-ray tek tarafa 25 gb çift 50 gb yazabiliyor.(hd-dvd tek tarafa 15 çift tarafa toplam 30 gb yazabiliyor)Ama bide şu var ki film endüstrisi hala hd-dvd yi destekliyor.

Ben fiyatlarının ucuzlamasını bekleyecem. Hızları artsın daha stabil hale gelsinler sonra alırım. extraokk
D
Dampyre ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

Normalde blue ray diskler çok hassaslar. Zaten hd-dvd ile aralarındaki yarışta bu özellik blue-ray'i epeyi dezavantajlı duruma düşürüyordu. Ama geçen sene tdk firmasının yaptığı buluş sayesinde(ki bu buluş blue-ray disklere koruma sağlayacak maddeydi) blue-ray bu dezavantajın giderdi. Ayrıca blue-ray tek tarafa 25 gb çift 50 gb yazabiliyor.(hd-dvd tek tarafa 15 çift tarafa toplam 30 gb yazabiliyor)Ama bide şu var ki film endüstrisi hala hd-dvd yi destekliyor.

Ben fiyatlarının ucuzlamasını bekleyecem. Hızları artsın daha stabil hale gelsinler sonra alırım. extraokk

güzel bir bilgi tşk ederiz extraloob

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: