Harika bro diğer bölüm 2. bekliyoruz ^^
Sony Vegas Dersleri Bölüm 1
· 37 Yanıt · 8.8K görüntüleme 0 okuyor
37 Yanıt
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Haydi bakalım başladık .. Ellerine Sağlık kuruyorum Sony Vegası ne öğrensem kardır..
video çekmek için fraps editlemek için sony vegas dan iisi yoq bi sürü program denedim ama en net editlemeyi sony vegas yapıo. diğer videolarda adamın ismi deil adam bile gözükmüodu 1 numara program 😉 güzel anlatım için teşekkürler 😊
mavii Tek kelime: HARİKASIN!..
C
chipshajen
⭐ 17y
çok teşekkürler ustam 😊
L
LiveInTexas
⭐ 18y
suıpersın ugur sayende herkes kapıcak bu işi 😜
L
Lord_Sniper
⭐ 18y
video lu anlatım yapsan senin için daha iyi olur.
Süppo eline koluna sağLık.
Mükemmel iş çıkartmışsın,bu iş için bazı arkadaşlar sağdan soldan alıntı yapar ama senin bu yaptığın tam bir fedakarlık örneği,harikasın eline koluna sağlık devamını bekliyoruz 🍺 🍿 👍 ❤️ 😘
Ps: Sabit olmayı hakeden bir konu bence 🍺
Ps: Sabit olmayı hakeden bir konu bence 🍺
Deneme mod oldu adam, paylaşımdada seviyesi yükseldi ^^ Devamını bekliyoruz mavii, şimdi olmasa bile, ilerde kesinlikle deneyeceğim ^^ Çok teşekkürler ^^
Ben yükledim Virüs taramasında virüs bulunmadı kurcalaştırıyorum 🤤 ,bu program
30 gün kısıtlamalımı yoksa sınırsızmı ? 🤔
30 gün kısıtlamalımı yoksa sınırsızmı ? 🤔
Nina Ricci
⭐ 17y
Full Program İse Linki Kaldırmalısın.

Full Program İse Linki Kaldırmalısın.
+Swe 😘
tebrikler hacım güzel konu olmuş daha fazla ayrıntılı istiyorsanız istek gelirse bende birşeyler yapabilrim ... 😘 🍺
tebrikler hacım güzel konu olmuş daha fazla ayrıntılı istiyorsanız istek gelirse bende birşeyler yapabilrim ... 😘 🍺
Omg kesinlikle istiyoruz 🤤 bro nezamandır yoksun lütfen bir ara msn girde muhabbet edelim özledim seni ❤️
Special thx to FlexiSony Vegas iyidirde pc yi çok kasar en iyisi edius derim ben canopus kart varsa hiç bir sıkıntıda yapmaz hızlı ve basit bir sistemdir kurtlar vadisi ve bir çok dizi edius'da montaj yapılır ulusal TV lerde (TRT hariç) hepsi canopus montaj ve kurgu sistemleri kullanır.
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
eyw ^^
Omg kesinlikle istiyoruz 🤤 bro nezamandır yoksun lütfen bir ara msn girde muhabbet edelim özledim seni ❤️
saol hacim bende seni ozledimde giremiyorum msn senin verdigin linkteki msn kurulu zaten bende bende sizin icin birseyler yaparim ozaman profosyonel bir sekilde ogretebilirim 🤘 🤤
Sony Vegas iyidirde pc yi çok kasar en iyisi edius derim ben canopus kart varsa hiç bir sıkıntıda yapmaz hızlı ve basit bir sistemdir kurtlar vadisi ve bir çok dizi edius'da montaj yapılır ulusal TV lerde (TRT hariç) hepsi canopus montaj ve kurgu sistemleri kullanır.
Benim PC özellikleri intel core 2 duo 4 GB ram var vs.. 8 tane Sro Client açık,üstüne Fraps açık,Sony Vegas açık ve hiç bir kasma yapmıyor.. Mükemmel Program. 🤘
A
Adolf Hitler
⭐ 17y
Reis 1. Dersde Bu Kadar Anlatmışsın 2. Derste Film Çekeriz Heralde ^^
Ps: 10 Ustunden 11 Verıyorum Super Anlatmışsın
Ps: 10 Ustunden 11 Verıyorum Super Anlatmışsın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap