Icerige atla
Extraloob

Sony Vegas Dersleri 2! (Mask Yapımı) (Videolu Anlatım)

· 25 Yanıt · 4.3K görüntüleme
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Evet arkadaşlar öncelikle bütün extraloob ailesine selamlar 🍺 Bu mask yapımı uniqlerde çok lazım olup çoğu kişinin bilmedigi birşeydir. Mesela uniq kesiyorsunuz hp sini daha iyi birşekilde göstermek için kesip yakınlaştırabiliriz. Veya pvp videosu yaparken kendi hpnizi kesip yakınlaştırabilirsiniz ve rahatlık sağlamış olursunuz. Eğer isterseniz daha degişik alanlarladada kullanabilirsiniz sadece kafayı yormak gerekiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=8zLtH-ixn9o
25 Yanıt
S
SuS3 OP ⭐ 18y
küçüklükten beri sunuşta sorunluyumdur bu konuda k.bakmayın 😁
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Paintten yapman senin için dezavantaj olmuş ama gayet güzel anlatım.Acile Photoshop öğrenmeni tavsiye ederim bro 🍺
Special thx to Flexi
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Paintten yapman senin için dezavantaj olmuş ama gayet güzel anlatım.Acile Photoshop öğrenmeni tavsiye ederim bro 🍺

tamam teşekkürler tavsiyen için bir ara bakarım 👍
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Ayrıca buna çok ihtiyacım vardı süper oldu çok sağol bro ❤️
Special thx to Flexi
S
SuS3 OP ⭐ 18y

Ayrıca buna çok ihtiyacım vardı süper oldu çok sağol bro ❤️

Önemli Değil 😘
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Paint maint bilmem ama süper gerekli birşey. dmodlugunda hayırlı olsun hak ettiğine eminim. Yanlız görsellere exl yazısı eklemezsen çalınır. Deneyecem bu mask olayını 👍

saol ama eklemeyi bilmiyorum 😆
L
ellerine saglık 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Gürkan sen bana bu resimlerin orjinal hallerini ver, ben bunları photoshop ile yazılarını yazayım, exl logosu ekliyeyim.Bir işe yararım en azından 😉
Special thx to Flexi
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Gürkan sen bana bu resimlerin orjinal hallerini ver, ben bunları photoshop ile yazılarını yazayım, exl logosu ekliyeyim.Bir işe yararım en azından ;)

bro msn yi yüklerken hata alıyorum
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Gürkan sen bana bu resimlerin orjinal hallerini ver, ben bunları photoshop ile yazılarını yazayım, exl logosu ekliyeyim.Bir işe yararım en azından ;)

bro msn yi yüklerken hata alıyorum

Resim kodlarını pm olarak atabilirsin 😁
Special thx to Flexi
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Yararlı bi konuya değinmişin 👍
V
volaris ⭐ 18y
ellerne saglık
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Evet Gürkan seni bekliyorum hacım pm den at resim kodlarını düzenliyeyim ve koyayım buraya.
Special thx to Flexi
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Evet Gürkan seni bekliyorum hacım pm den at resim kodlarını düzenliyeyim ve koyayım buraya.

şimdilik böyle dursun bro birdahikini öyle yaparız yazılarını yazdık artık üstüne
N
NoAL ⭐ 17y
gerçekten güzel bilgiler... bir gün çözücem bu programı 😊 teşekkürler paylaşım için.
S
SuS3 OP ⭐ 18y
gerçekten güzel bilgiler... bir gün çözücem bu programı 😊 teşekkürler paylaşım için.

ne demek her zaman 😘 🍺
M
MaviBeyaZ ⭐ 17y
Çok Yararlı Tşk 💃
S
SuS3 OP ⭐ 18y
birşey değil daha başka dersler vermeye devam edicem 😎
T
The_White ⭐ 18y
Resimli anlatım daha faydalı olur daha dogrusu 2 si bir arada =))

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: